Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşma sonucu boyle cikan yardimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda dikkatimi çeken birşey oldu kan sulandirici iğne kullanirken aynı anda coraspirin de kullandirilmamiş sanirim size.Yani hep birinden biri eksik olmuş.
Mesela benim iki homozigot,bir heterozigot bende hiç bir gebeligimde kalp atışı alamamıştım.İlk defa 4000 iğne+100 coraspirin 10.haftayi ilk defa gördüm.Hep 5+5,6 da kalıyordu.
Ikisinide yazan yada doz yeterli mi diye test yapan olmadi bizimde basimiza boyle bsey geldigi mi varda bilelim boyle bi testin olduğunu biz doktor muyuz demi ama. Halbuki ben ona ilk gittigimde dedim ben kurtaja vercegim parayi evladimin yasamasina vereyim ne gerekiyosa yapalim herseye raziyim dedim. Rubella toksoplazma vs bi suru test istedi git devlette yaptir dedi feda olsun dedik bi ora bi bura yapmayalım dedk 500 lira verdim yaptırdım ama keske yaşasaydı

Ikisinide yazan yada doz yeterli mi diye test yapan olmadi bizimde basimiza boyle bsey geldigi mi varda bilelim boyle bi testin olduğunu biz doktor muyuz demi ama. Halbuki ben ona ilk gittigimde dedim ben kurtaja vercegim parayi evladimin yasamasina vereyim ne gerekiyosa yapalim herseye raziyim dedim. Rubella toksoplazma vs bi suru test istedi git devlette yaptir dedi feda olsun dedik bi ora bi bura yapmayalım dedk 500 lira verdim yaptırdım ama keske yaşasaydı
Bu sefer gebe kalirsaniz ikisini bir kullandiran doktor bulursunuz inşallah.Doktorlar maalesef bizim kadar hassas düşünmüyorlar.Ben üstüne düşmesem burdan öğrenmesem kimse bana trombofiliden ve düşüklere sebep olabileceğinden bahsetmediler bile.
O yüzden iyi bir doktor bulmak ve iletişim çok önemli.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.

Arkadaslar bende folbiol kullniyorum doktorum ceyrek almami soyledi sonra netten bazı arkadaşlara sordum bütün içiyorlarmış neden acaba böyle almami soyledi

Arkadaslar bende folbiol kullniyorum doktorum ceyrek almami soyledi sonra netten bazı arkadaşlara sordum bütün içiyorlarmış neden acaba böyle almami soyledi
Folbiol mg olarak fazla olduğu için. Ama küçücğk hap zaten çeyreği nasıl alacaksınız 😂 ben tüm içiyorum canım. Tüm içsen de bişey olmaz fazlasını vucüt idrarla atıyor sadece yan etki yapabilir bulantı gibi bazı kişilerde.. onu da gece yatmadan önce içersen bişey olmuyor ben oyle kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20210525_162529.webp
    IMG_20210525_162529.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba 1 kızım var 19 yaşında ilk eşimden ikinci evliliğımi yaptim 7 ay önce bi kalp durması peşindende bi dış gebelik yaşadim araştirdım 3 genimde pıhtılaşma bozuklugu çıktı tekrar gebelik düşündüğumuz icin iyi bi dr bulup gittim oncesinde bi tedbir almak gerekirmi die dr gebelik ihtimaline karşi corasprin oksapar 4000lik bide folbiol başlatti doğru bi yoldamiyim kafam inanilmaz karışik galiba tekrar ayni seyleri yaşama korkusundan. Sizler nasil bi yol izlediniz doktorlariniz neler onerdi paylaşırsaniz çok memnun olurum

Back
X