KAN PIHTILAŞMA SONUCU HAMİLELİK

ykcrayz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
16
0
1
30
98290055-753C-489E-AF9F-5DA4A72F4951.webp

Bir kez kimyasal gebelik yaşadım gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırdım ama hala gen testim çıkmadı.iki sorum olacak.1- bunu yorumlayabilen biri varmı? 2- burda pıhtılaşma cıkarsa şayet gen testindede bozukluk olacağı belli olurmu?

Gen testiyle bağlantılı değil bu kısım. Heterozigot mutasyon var. Kan sulandırıcı kullansanız önem amaçlı iyi olur. Bazı doktorlar heterozigotu onemsemez.

Gen testiyle bağlantılı değil bu kısım. Heterozigot mutasyon var. Kan sulandırıcı kullansanız önem amaçlı iyi olur. Bazı doktorlar heterozigotu onemsemez.
Evet doktorlar önemsemedi önlem amaçlı bebe aspirini verdi.yani heterozigot anlamlı değilmiş sadece pıhtılaşma riski oluyormuş yani bu böyle cıktı diye gen testide bozuk cıkacak diye bir kaide yok değilmi

Eki Görüntüle 3003373
Bir kez kimyasal gebelik yaşadım gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırdım ama hala gen testim çıkmadı.iki sorum olacak.1- bunu yorumlayabilen biri varmı? 2- burda pıhtılaşma cıkarsa şayet gen testindede bozukluk olacağı belli olurmu?
Benim sonucuna benziyor ben kan sulandırıcı kullanmıştım ama gerek yok diyorlar bu sonuca genelde..benim 2 kaybım vardı..kimyasal gebelikle ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum 🙄 gen testiyle bunun ilgisi yok orda kromozomlarınıza bakacaklar sizde eşiniZde sorun var mı diye..varsa tüp bebek öneriliyor

Back
X