Gebeliğe Hazırlık Kan Pıhtılaşma Testime bakar mısınız, ACİL…

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lotuscicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
282
239
53
Merhaba , 2 düşük yaşadım . Kan pıhtılaşma testi yaptırdım ve sonuçlar bu şekilde geldi . Anlayan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz.
Sağlıklı bir gebeliğim olacak mı

Eklentiler

• E5F1A676-C591-4490-A23D-05291AA0AC60.webp
    17 KB · Görüntüleme: 115
Bu durumu yaşayan yok mu …
Benimde aynı genlerde ama homozigot mutant gebelik boyunca kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanmam gerektiğini söyledi dr benim de gebelik kayiplarim var pıhtılaşma dan kaynaklı çok emin değilim ama heterozigot olanlarda önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandiriyor dr lar

Merhaba , 2 düşük yaşadım . Kan pıhtılaşma testi yaptırdım ve sonuçlar bu şekilde geldi . Anlayan arkadaşlarım lütfen yardımcı olur musunuz.
Sağlıklı bir gebeliğim olacak mı
Homozigot olanlar daha tehlikeli ama üç geninizde de taşıyorsunuz geni yani tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne verilir

Teşekkür ederim yorumun için .
Henüz göstermedim doktora, senin durumun nedir , sağlıklı bir gebelik yaşadın mi

Teşekkür ederim yorumunuz için , sizde de oldu mu bu durum ? Ve sağlıklı bir gebelik yaşadınız mo
Benim sadece mthfr genimin birinde homozigot var henüz sağlıklı gebeliğim olmadı olursa keseyi görünce kan sulandırıcı kullanacağımı söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…