Kan pıhtılaşması için iğne kullananlar?

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Merhaba hanımlar 6+3 Haftalık gebeyim. Gecen yıl test vermiştik mthfr 677 heterozigot çıktı şimdi diğer butün testlere bakılıyor 1 hafta içinde çıkcak doktorum coraspin başlatmıştı ama ben endişeliydim cok testler çıkana kadar doktorum bugün
Enox 0.4 iğne başlattı bi zararı olmaz dimi bebeğime? Yani test olumlu cıkarsa. Bide bugun ilk defa vurundum baya göbegim yandı, sizlerde yan etki yaptı mı?

Bende vuruluyordum 1 hafta bile olmadı bırakalı bebeğe zarar gelmesin diye vuruluyor korkmayın benim göbeğimin heryeri mosmor

Benim genetik pıhtılaşma problemim yok tüp bebek olduğu için yapılıyordu biraz lekelenme şeklinde kanamam olunca hem aspirin hemde iğneyi bıraktırdı doktorum 7 haftalığım 6 haftaya kdr kullandım
Anladım canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cnm bnde kullaniyorum bnmde cok yanma oluyor merak etme korkulcak bi durum degil bnmde 2 dusuk pihtilasma sebebiyle dusmustu smdi cok sukir bir sknti yok insallah da boylw devam eder

Cnm bnde kullaniyorum bnmde cok yanma oluyor merak etme korkulcak bi durum degil bnmde 2 dusuk pihtilasma sebebiyle dusmustu smdi cok sukir bir sknti yok insallah da boylw devam eder
Benim merak ettiğim şey şu an benim tam anlamıyla kan pıhtılaşması var mı yok bu belli değil yani kan pıhtılaşması yoksa ben bu iğneyi kullanıyorum ya olmadığı halde kullanırken bebege bi zararı olur mu ki diye benimde 2 düşüğüm var inşallah bu hamileliğimi dogumla sonlandırırım..

Insallah canim rabbim herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin keske sen hamile kalmadan once yaptirsaydin tahlillerini valla doktor dglm bu konusa net bilgi veremiycem ama doktorun da her ihtimale karsi verelim die vermis gibime geldi zaten doktorların ihtimale dayalı verdigi seylere cok kiziyorum bide bisey sorcam kayiplarin kacinci haftalarda oldu canim

Evet keşke yaptırsaydım ama burda doktorumun hiç sucu yok adam tedbir amaçlı verdi suç bizde ki önceden yaptırmadım şimdi hamile kalınca akıl başa geldi. İlk gebeliğim 8 haftada bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum, ikinciside kimyasaldı canım

Peki kanaman yada iceride kanama alanin falan varmiydi

Peki kanaman yada iceride kanama alanin falan varmiydi
Kanamam yoktu İçeride kanama alanı olup olmadığını bilmiyorum ziraa o zamanlar devlet hastanesine gidiyordum, doktor ultrasondan sonra ben üstümü giyerken ayakta "bebeğin ölmüş" dedi. Çok duygusuzca. Yaşasaydı şimdi 1 bucuk yaşında olacaktı..

Cok üzüldüm canim senin adına devlet hastanesindekiler malesef boyle duygusuz oluyor geneli ama aralarinda gercekten cok iyo doktorlarda cikablyr

Benim bir düşüğüm bir erken doğumum var kimyasalda geçirdim araştırma yapıldı
Benimde bşr düşüğüm bir erken doğumum var araştırma yapıldı aşşadaki sonuçlar çıktı doktorlar önemsiz ama önlem amaçlı ecopirin verdi sonra yine kimyasal olunca ecopirin e ek enox 4000 verdi. Hapı hiç bırakmayacaksın ama iğneyi 5 yada 6. Ayda bırakabiliriz gidişata göre bakacağız dedi. İğneyi koldan eşim yapıyor ve gerçekten çok yanıyor henüz göbeğe cesaret edemiyorum.

Cnm gobekten dha az aciypr bence bide ilk aylarda gobekten vurulman daha iyiymis bebise dha yakin oldgundan bence gobekten vur 1 kere dene acisini bn kendim vuruyorum bide dusun hemde gobekten oyle cok aciyan bisey degl yano korkma canim

Bende de heterozigot çıktı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri vuruyorum. Çok şükür 13+1 olduk. Ben göbeğe değil de kol ve bacaklara vuruyorum. Ağrıyor ama bebeğin sağlığı için katlanırım. 9 ay kullanıcam ben. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah hepimize. Korkmayın ve ihmal etmeyn.kan pıhtılı olunca bebeğe gitmiyor bu yüzden kalbi duruyor.

Cnm gobekten dha az aciypr bence bide ilk aylarda gobekten vurulman daha iyiymis bebise dha yakin oldgundan bence gobekten vur 1 kere dene acisini bn kendim vuruyorum bide dusun hemde gobekten oyle cok aciyan bisey degl yano korkma canim
Ya göbekten hiç iğne olmadık ya o beni ürpertiyor cesaret edemiyorum. Kolumuza aşı filan yapıldığı için orası daha katlanılır geliyor. Valla benim çok acıyor bağırıyorum resmen. Eşim şu sıralar hızlı yapmayı öğrendi hemen vurıyor bitiyor daha az acıyor

:) benmde ilk esim vurdu dha cok acidigini hissettim smdi kendim vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…