kan pıhtılaşması için istanbulda doktor tavsiyesi anadolu yakası özelliklee

happymummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
93
1
36
İstanbul
slmm arkadaşlar bugün test sonucumu aldım mthfr homozigot 677tt.ne yapmamm gerektığını bilmıyorum.bana doktor tavsiyesi yazarsanız sevınırım

bende de bu rahatsızlık çıktı.marmara üni hastanesine git pendikte.orda proflar var onlardan randevu al internetten.geçmiş olsun

teşekkürler cevap için. bişi daha sormak istiyorum.sen hangisne gittin ya da tavsiye edersin??

oraya gittiğim için orasını tavsiye ediyorum ya zaten.istersen zeynep kamil hastanesi yada haydarpaşa numune de var.ama ben marmarayı öneririm.

oraya gittiğim için orasını tavsiye ediyorum ya zaten.istersen zeynep kamil hastanesi yada haydarpaşa numune de var.ama ben marmarayı öneririm.

son kez bişi öğrenmek istiyorum.bu arada ben de pendikte öğretmenım.burda oturuyorum.hastanenın sitesine girdm.randevu alma olayı online zaten.ama anlamadığım nasıl randevu alındığı.her hastanenın güncellenme saati farklı.daha önce göztepe eğitim araştırma ve kartal eğitim araştırmaya giittm.ama buranın biras farklı gibi.meslaaa site her gün kaçta güncellenıyo?bugün sabah 8 gibi baktım.ilk 3 gün doluydu.ve bi de şu konuda kararsız kaldım.randevuyu gebelik bölümünden mı yoksa kadın hastalıklarından mı alıcam.şu anda bi gebelık yok bende.ama düşünüyorum .senın de aynı hastalıktan değil mi?ben hastalığımı yenı öğrendim tabe 2 kürtaj yaşadım bu arada.moralım cok bozukk.umarım tedavıye başladıktan sonra bi daha kaybım olmazz.biras uzattım biliyorum ama ortak sorunumz olunca paylaşmak istedım:=(((yardımcı oolursan cok sevınırım.

gece 12de açılıyor site randevusu.kadın hastalıklarına alacaksın jinekolojiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…