Kan pihtilasmasi mi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar 9. Haftaya kadar cok iyi gelisen hersey yolunda olan bebegimin aniden kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.

Malum doktorlar pihtilasma ve genetik testlerini en az 2-3 defa yasanmadan yapmiyorlar benim doktorum da israrlarima ragmen gerek duymadi halbuki ozel hastane parasi neyse vermeye raziyim dedim.

Bu testi yaprirmak istiyorum ama istanbulda nerde yaptirabilirim, fiyatlar nedir onerebileceginiz bir yer var mi?

Bir de dusuk degil de kalp durmasi oldugu icin pihti oldugunu dusunuyorum ozellikle. Yanlis mi dusunuyorum acaba?

malesef 3 dusuk sonra bakiyorlar cok sacma illa o kadar uzuntumu yasayalim ayni bende o durumdaydim birsey cikmadi ama yine de 4.gebeligimdeyim.igne verdiler sende yalan soyleyeceksin baska caresi yok

ben arastirmada yaptirmistim 2 aya yakin bir surede sonucunu aldim baska bir hastaneye git dusuk yasadim 2 kere ya da 3 de bunu birdaha yasamak istemiyorum de allah affetsin ama baska caren yok

Canim senle ayni durumdayim benimde ilk gebeligimdi 9. Haftada kalbi durdu gittim doktora 3 tane düşük olmadan yapmıyoruz dedi geri gonderdi hemotoloji bölümü sonrada kadin doguma gittim pihtilasma hariç rahim filmine kadar cekildim bisey cikmadi simdi tekrar bebek icin 3 ayin dolmasini bekliyorum cok istiyosan yaptirmak yalan soliceksin mecburen 3 düşük yasadim de yapsınlar yoksa yapmiyolar

Ozel hastaneler de mi yapmiyor bunu 3 dusuk olmadan? Aklim almiyor

Hiç bir yer yapmıyor canm bnm ikinci dusuk ten sonra yaptılar biri kendi düştü biri boş gebelik yaptilr bna dna temiz pıhtılaşma sonucunu bekliyorum bnde sende iki dusuk yaptım de biri 9 hafta biri 5 hafta kendiliğinden düştü de

Trombofili paneli testi diye geçiyor, alt dalları falan ile 2000-3000 arası tutuyordu özellerde. Özel laboratuarlarda, hastanelerde yaptırabilirsiniz.
Ben devlette eğitim araştırmada yaptırmıştım ve pıhtılaşma sorunum ortaya çıkmıştı.

Ben 2 düşük yaptım ve genetik araştırmaya aldılar sebebi kanda pıhtılaşma dendi Tabi bende rahim perdeside vardı onuda aldırdım suan yine hamileyin inşallah birşey olmaz hayırlısıyla

Parasini gozden cikarttim cunku ozelde olmustu kurtajim filanda 3 bine yakin maloldu bana tekrar bir kayip yasarsam yine o kadar para harcayacam zaten bari kayip yasamayayim diyorum ama ozeldeki doktorum da yapmiyor

İstanbulda bunu yapan onerebileceginiz bir yer var mi peki?

öncelikle geçmiş olsun üniversite araştırma Hastahanesi de mi yapmiyor.benim kuzenim kimyasal gebelik geçirdi 1 kere dr u özel hastahanedeydi hemen testler yapıldı.

öncelikle geçmiş olsun üniversite araştırma Hastahanesi de mi yapmiyor.benim kuzenim kimyasal gebelik geçirdi 1 kere dr u özel hastahanedeydi hemen testler yapıldı.
Hastanem zaten univ hastanesi, ozel bir hastane ustelik fiyatlari da piyasaya gore epey yuksektir yani ama doktorumdan da hastaneden de memnunum. Orda da yapmadilar. Ssk lari hic denemedim bile. Simdi ozel labaratuvarlari arastiracagim bakalim.

Kalbi durdugu icin kan pihtisi oldugunu dusunuyorum nedense, minicik kalbine pihti geldi durdu herhalde diyorum yoksa hersey yolundayken neden dursun ki pit diye...

Yapmıyoruz diye bir şey olamaz ki.
gerek görmüyor olabilirler.
Benim doktorum özellikle ilk gebeliklerde 10 gebelikten 3ünüm sonlandığını ve bunun normal olduğunu söylemişti ama ben tekrar aynı kabusu ve acıyı yaşamamak için eğitim araştırmaya gidip güzel güzel konuşmuş bu testleri istemiştim. 2 ay sonu da sonuçlanmıştı ama devlet yapmasa da yaptırırdım özelde.
Trombofili paneli testleri diye aratın elbet özeller ve lablar yapacaktır.

Yarin bir kac ozel labaratuvarla gorusmeyi dusunuyorum bende umarim yaptirabilirim.

Bunun 3 lu 4 lu 6 li ve 12 li diye cesitleri var sanirim hangisininyaptirmaliyim bilginiz varmi?

malesef benmde iki kez başıma geldi ve ben doktora yalvardim bakin diye niye kadin ger3k yok dedi cok israr edince kabul etti ve pihtilasmam varmks

Yarin bir kac ozel labaratuvarla gorusmeyi dusunuyorum bende umarim yaptirabilirim.

Bunun 3 lu 4 lu 6 li ve 12 li diye cesitleri var sanirim hangisininyaptirmaliyim bilginiz varmi?
2 seneden fazla oldu inanın hatırlamıyorum ama alt dalları var, faktör v falan vardı , uzmanlar listeler ve umarım kısa sürede yaptırıp en azından içinizi rahatlatır , sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…