Kan Pıhtılaşmasi Olan Hamileler

prensseess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
1.798
1.210
133
Kızlar inşallah kan pihtilasmasi sorunu olan bizlerde sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucaklarimiza alırız.

Kan pıhtılaşmasi sorunu olan hamileler in ya da hamile kalmak isteyen tüm anne adaylarında hemen hemen aynı tereddüt ler var.

Mutasyonlar ima göre doğru tedavi uygulanıyor mu?
Tedavi yeterli gelecek mi?
Kendi sahip olduğumuz mutasyonlarimıza benzer biri hangi tedaviyi uyguluyor ya da çocuk sahibi oldu mu?
Dr secimi
Yapılması gereken testler kullanılması gereken ilaçlar v.s v.s . . . Bu alanda bunları konuşalım istiyorum. Birbirimize yardimci olalım inş.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var 2 tane düşük yaşadım 2. Temmuz ayında kaybettim daha sonra tahlil yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim sat 6 eylül ama bn dayanamayıp dün test yaptım 2 tane pozitif çıktı sabah hastaneye gittim hemen çok erken yapmisin dedi muayene etti ve rahim duvarın kalinlasmis çok güzel hamilelik olabilir gerçekten kanda bakalım dedi adetime 3 gün var kanım 53.17 cikti sizce düşük mü çok :(

Clexanı kalçadan yapsak olur mu yaa göbeğim mos mor bacaktabda korkuyorum yapmaya

Selam arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var 2 tane düşük yaşadım 2. Temmuz ayında kaybettim daha sonra tahlil yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim sat 6 eylül ama bn dayanamayıp dün test yaptım 2 tane pozitif çıktı sabah hastaneye gittim hemen çok erken yapmisin dedi muayene etti ve rahim duvarın kalinlasmis çok güzel hamilelik olabilir gerçekten kanda bakalım dedi adetime 3 gün var kanım 53.17 cikti sizce düşük mü çok :KK43:
Canim bence sonucun çok çok iyi. Benim adet günüm 1 gün geçtikten sonra 20 çıkmıştı dusun. Hayırlı olsun bebegin sağlıkla gelsin inş.

Canim bence sonucun çok çok iyi. Benim adet günüm 1 gün geçtikten sonra 20 çıkmıştı dusun. Hayırlı olsun bebegin sağlıkla gelsin inş.
Çok saol canım insan bu dönemde böyle motive edici cumlelere ihtiyaç duyuyor inşallah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

Ben hala bir doktor bulabilmis değilim lütfen yardım edin. Mthfr 1298 homozigotum bir doktor iğne veriyor diğeri gerek yok diyor. Biri aspirin başlatıyor öteki biraktiriyor. Ankara'da iyi bir doktor arıyorum.

Selam arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var 2 tane düşük yaşadım 2. Temmuz ayında kaybettim daha sonra tahlil yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim sat 6 eylül ama bn dayanamayıp dün test yaptım 2 tane pozitif çıktı sabah hastaneye gittim hemen çok erken yapmisin dedi muayene etti ve rahim duvarın kalinlasmis çok güzel hamilelik olabilir gerçekten kanda bakalım dedi adetime 3 gün var kanım 53.17 cikti sizce düşük mü çok :KK43:
Hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah. Erken gebelik testi mi yapmistiniz? Benimde 5 eylül. Yazınızı okuyunca ben de umitlendim deneyim dedi ama çıkmadı :(

Hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah. Erken gebelik testi mi yapmistiniz? Benimde 5 eylül. Yazınızı okuyunca ben de umitlendim deneyim dedi ama çıkmadı :KK43:
Biri predictor 6 gün önce olan test diğeri normal 4 tl lik testlerden ikiside pozitif çıkınca çok şaşırdım Dr 25 üzerinde olunca idrarda pozitif çıkar dedi belki geç dollenmedir canım umutsuzluğa kapılma hemen

Resmi de ekledim canım simdi

Eklentiler

• 20151002_214211.webp
    20151002_214211.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 76
Biri predictor 6 gün önce olan test diğeri normal 4 tl lik testlerden ikiside pozitif çıkınca çok şaşırdım Dr 25 üzerinde olunca idrarda pozitif çıkar dedi belki geç dollenmedir canım umutsuzluğa kapılma hemen
hem de nasıl net, ben geldimmmmm diye bağırıyor :) benim adetlerim düzensiz zaten o yüzden yumurtlama günümü, döllenme tarihini falan hesaplayamıyorum. Hayırlısı...

hem de nasıl net, ben geldimmmmm diye bağırıyor :) benim adetlerim düzensiz zaten o yüzden yumurtlama günümü, döllenme tarihini falan hesaplayamıyorum. Hayırlısı...
Canim Valla bnde hep böyle net cikioda devamı gelmio inşallah bu sefer olucak ya degerim düşük gibi geliodu ama beklicem pazartesine kdr mecbur korkuyorum insan ister istemez çok hesap yapma ya zaten adetin başlangıcından 10 gun sonra falan düzenli ilişki yaşa stres yapmamak lazımmış ben bu ay çok düşünmedim bile yeni kaybettigim için etkisinden cikamamistim

Canim Valla bnde hep böyle net cikioda devamı gelmio inşallah bu sefer olucak ya degerim düşük gibi geliodu ama beklicem pazartesine kdr mecbur korkuyorum insan ister istemez çok hesap yapma ya zaten adetin başlangıcından 10 gun sonra falan düzenli ilişki yaşa stres yapmamak lazımmış ben bu ay çok düşünmedim bile yeni kaybettigim için etkisinden cikamamistim
daha çok minik, yükselir tabi ki.. inşallah bu sefer sağlıkla gider sonuna kadar. ben de yeni kaybettim, etkisinden çıkmak zor. bu mutluluk bir nebze olsun unutturur umarım.

Herkese merhaba
2 düşük, 1 kürtaj, 1kimyasal gebelik geçirdim
Mtfhr 677 homozigot mutasyonum
Hamile kalmadan önce folbiol 5 mg ve coraspin 100 mg kullandım hamile kalınca clexane 0,4 başladım.
Şimdi 6 haftalık hamileyim ama yine lekelenmelerim başladı :( her hamileliğimde olduğu gibi :( coraspini bıraktım ama lekeler çoğaldı. Yarın doktora gidicem. Hepinizden dua bekliyorum.
Allah bütün hastalara şifa versin Evlat isteyen herkesede hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Herkese merhaba
2 düşük, 1 kürtaj, 1kimyasal gebelik geçirdim
Mtfhr 677 homozigot mutasyonum
Hamile kalmadan önce folbiol 5 mg ve coraspin 100 mg kullandım hamile kalınca clexane 0,4 başladım.
Şimdi 6 haftalık hamileyim ama yine lekelenmelerim başladı :KK43: her hamileliğimde olduğu gibi :KK43: coraspini bıraktım ama lekeler çoğaldı. Yarın doktora gidicem. Hepinizden dua bekliyorum.
Allah bütün hastalara şifa versin Evlat isteyen herkesede hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Allah yardım cin olsun canım. Ins. Güzel haberlerle gelirsin. Allah bebeklerimiz i bize bagislasni

Back
X