Kan Pıhtılaşmasi Olan Hamileler

selam kizlar 2 kimyasal 1 diş gebelik 1 tüp bebekle düşük yaşadim kanimda C677T homozigot saptanmiş benim kanimda pihtilaşma var bu yuzden ne gibi tedaviler uyguladiniz yüksek mi kan pihtilaşmam ?

selam kizlar 2 kimyasal 1 diş gebelik 1 tüp bebekle düşük yaşadim kanimda C677T homozigot saptanmiş benim kanimda pihtilaşma var bu yuzden ne gibi tedaviler uyguladiniz yüksek mi kan pihtilaşmam ?
Benimki de 1298 homozigot 0.4 clexane ve coraspirin kullanıyorum. Pıhtılaşma bile sayılmaz diyip iğne vermeyen doktorlar da var bu konuda bir birlik yok ne yazık ki..

Mrb kızlar ben de mthfr 1298 hetorozigotum 2 dusuk yasadim çok korkuyorum yine öyle olacak diye:( benim gibi olan var mı aranızda ?

Selamlar 🙋🏻‍♀️ benim de doktorum bugün Clexan yazdı, yarın alıp baslayacagim inşallah. Ama kullanımı ile ilgili pek detay vermedi. Her gün yapacaksın dedi sadece. Bunun saati falan var mı ya da aç/tok gibi detayları?

Selamlar 🙋🏻‍♀️ benim de doktorum bugün Clexan yazdı, yarın alıp baslayacagim inşallah. Ama kullanımı ile ilgili pek detay vermedi. Her gün yapacaksın dedi sadece. Bunun saati falan var mı ya da aç/tok gibi detayları?
Clexan artık piyasada Yok. Yerine oksapar ya da enox veriyorlar. Her gün aynı saatte yapmaya çalışın. Aç ya da tok farketmiyor.

Ben bugün Oksapar'ın ilk dozunu aile hekimliğinde yaptırdım. Hemşire anlattı nasıl yapacağımı ama iğneyi 45 derece açıyla batiriyoruz dedi. İlacın kutusunda ise 90 derece açıyla dik olarak batırın yazıyor. Fark eder mi acaba? Yanlış bir şey yapmayayım

Igneyi ok saplar gibi hizlica batirin ve ilaci hizlica enjekte edin hemen cekin ve bastirin igne yerine . Caniniz yaniyorsa oncesinde igne yapacaginiz yere buz surebilirsiniz. Daha az travma yaratmis olursunuz yavas yavas sokup yaptiginizda iceride topaklanma ve morarma daha fazla oluyor. Toplam igne yapma sureniz 3 saniye yani. Ben hamileligin sonuna kadar gobekten yaptim. Hala devam ediyorum

Igneyi ok saplar gibi hizlica batirin ve ilaci hizlica enjekte edin hemen cekin ve bastirin igne yerine . Caniniz yaniyorsa oncesinde igne yapacaginiz yere buz surebilirsiniz. Daha az travma yaratmis olursunuz yavas yavas sokup yaptiginizda iceride topaklanma ve morarma daha fazla oluyor. Toplam igne yapma sureniz 3 saniye yani. Ben hamileligin sonuna kadar gobekten yaptim. Hala devam ediyorum
Birkaç kez yapınca öğrenirim herhalde :) teşekkür ederim

Ben gün de 1 tane tok hergun saat 11 de yapıyorum belli bir düzeni olsun bence

Back
X