C
cingenem06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cingenem06
KIZLAR ARANIZDA BENİM GİBİ KANI PIHTILASAN VARMI HAMİLE KALINCA NE YAPIYORSUNUZ BİRSORUN OLUYOMU

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR ARANIZDA BENİM GİBİ KANI PIHTILASAN VARMI HAMİLE KALINCA NE YAPIYORSUNUZ BİRSORUN OLUYOMU![]()
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin kafayı yicem.Daha önce bir düşüğüm var.Yaptığımız tahlillerde sınıra yakın çıkmıştı değerler.Hibor 3500 -0,2mg ile 33 haftma kadar geldim.Yalnız doktorum artık bırakmam gerektiğini söyledi,güvenemedim başka doktora da gittim o da aynı şekilde söyledi.Şimdi çok korkuyorum bunun için ben yine de 1gün iğneyi yapıyorum bir gün yapmıyorum.Bana bir akıl verin iğne bırakılır mı? Bu şekilde bırakanlar var mı?
2 doktor da aynı şeyi söylemiş ve sen sırf korkuorum diyerek kafana göre devam mı ediosun doğru mu anladım ?? doktorların dediğini uygulamamışsın da burdakileri mi dinlceksin..yapma arkadaşım bende 7 aydır iğne oluorum belki bu hafta kesecek doktorum ama durumumu takip edecek eğer bebeğimde sorun görürse tekrar başlıcak keşke bnmkini de kesseler çok yıprattı çünkü beni bu iğneler...bırak kararı doktor versin
Sorun burdakilerin söylediğini dinleyip dinlememek değil. Ben sadece iğneyi kullananlar için bırakanlar var mı bir şey olur mu onlardan bilgi almaya çalışıyorum. Bunu sonuna kadar kullananlar da var, doğumdan sonra kullanmayıp doğumdan 1 hafta sonra hayatını kaybeden çok anneler de var. Bu konu çok ciddi bir konu.Doktorlar arasında bunu sonuna kadar kullandıranlar da çoğunlukta. Sen diyorsun bebeğimde sorun görürse kesecek doktor,bu saniyelik bir olay ki nasıl anlayacaksın hemen onu,Allah göstermesin hiç birimize ama bebebğe 1 dakika kan gitmememesi kan pıhtılaşması sonucu çok kötü olur...
niye kızdın anlamadım ki ben kötü bişey sölemedm sana sen bilirsin ister kullan ister kullanma ben sadece doktorlara güvenmek zorunda oldugumuzu kastettim orda iğnenin ne kadar riskli olduğunu ve karnındaki bebeği kaybetmenin ne demek oldugunu bende iyi bilir,im 3 bebeğimi kaybettim ben bu yüzden evet doktorum belki bu hafta kesecek ve takibe alcak beni Allaha emanetim yani ben de bebeğim de...elbette bu iğnenin iyi örneği de kötü örneği de çok ama orda kastettiğim 2 doktor da kes dediyse bence kullanma dedim sonçta onlara güvenmekten başka ççaremiz yok haa devam edersin belki sonucun iyi olur ya da kesersin Allah korusun kötü olur ama doktoru dünlemeyip kötü bişey yaşanırsa insan kurtulamaz o vicdan azabından...yine de üstüme vazife değildi karışmak kusura bakma kızdırdıysam..gecmiş olsun Allah sağlık versin...
Hayır kızmadım estafurullah,eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim, burası herkesin görüşlerini,paylaşımlarını almak için açılmış bir forum ben de insanların deneyimlerine daynarak burda sorma gereği duydum o kadar? Bu konuda kafam çok karşık. Bak aynı mesajı başka başlık altında yazdım 35.haftada kayıp yaşayan birisi yazdı sakın bırakma diye. Çok farklı görüşler,yaklaşımlar var bu konuda ama ben haala bu işin doğrusu nedir bilemiyorum.Siz kaç mg kullanıyorsunuz 0.2mg benim...
anladım canm ama bana sorarsan bırak doktor bırak dediyse bırak çünkü hani devam edenlerin ve bırakanların durumları farklıdır kiminde yoğundur kiminde daha hafiftir bi de düşünsene Allah korusun bişey olsa bu sefer doktor ben demiştim diyecek ve o vicdan azabı seni yiyip bitirecek...bak ben çok zor gecirdim hamileliklerimi 2 düşüğüm var biri ikiz gebelikti o kadar prof. gittim özel hastane devlet hastanesi ve bi Allahın kulu bana sende kan pıhtılaşması var demedi ve bu benm ikiz bebeklerimin kaybına neden oldu 4 defa kürtaj oldum aylarca kanamalarım devam etti kaç defa hastanelik oldum kan kaybından ve sana yemn ederek sölüorum ölümlerden döndüm...şuanda da durumum riskli olduğu içinde prof. gidiorum ve o nerse ona uyuyorum demem o ki doktorlarda ne yazık ki birbirinden farklı şeyler sölüolar insan onlara da güvenemiyo artık inan seni de anlıorum annesin artık ve evladın için endişeleniosun ama dediğim gibi MALESEF güvenmekten başka çaremiz yok...ben clexane 0,6 kullanıorum canm bi de aspirin kullanıodum 32. haftada kesti onu doktorum...işte iğneden dolayı sezeryan diyo doktorum perşembe günü kesinleşcek tarihimiz ama sanırım maksimum 20 günümüz falan kaldı :)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm. Hangi ildesin? Hangi hastaneye gidiyorsun?
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm. Hangi ildesin? Hangi hastaneye gidiyorsun?