inş. yazarlar canim tesekkur ederim yorumunuz icinUmarim yanlış değildir ama anladigim kadarıyla 3 geninizde pıhtılaşma olabilir
Bende de var testten anlayana yazar inşallah
evet 2 dusugum var 4. ve 8. haftalarda. sonrasi pihtilasma testi yaptirdim bugun sonuclarimi aldim.doktorum 1 ay sonra gelecekmis baska doktora da sonuclarimi gisterecegim ama oncesinde benimle ayni durumu yasayan arkadaslardan da bilgi almak istedim canımCanım tam net bilmiyorum ama pıhtılaşma var sende sanırım iğne başlaman gerekecek hamilelik mi düşünüyorsun
Anladım canımm büyük bir ihtimalle kan sulandırıcı iğne ve coraspirin falan kullanman gerekecek bende şuan kullanıyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun evladınaevet 2 dusugum var 4. ve 8. haftalarda. sonrasi pihtilasma testi yaptirdim bugun sonuclarimi aldim.doktorum 1 ay sonra gelecekmis baska doktora da sonuclarimi gisterecegim ama oncesinde benimle ayni durumu yasayan arkadaslardan da bilgi almak istedim canım
cok tesekkur ediyorum sizde insallah saglikla kavusursunuz yavrunuzaAnladım canımm büyük bir ihtimalle kan sulandırıcı iğne ve coraspirin falan kullanman gerekecek bende şuan kullanıyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına
tesekkur ediyorum yorumunuz icinSonuçlara göre gen mutasyonun var canım. Bazı doktorlar bu durumda yine de iğne vermiyorlar, iki üç düşük olana kadar bekliyorlar. Senin zaten düşüklerin varmış o yüzden iğne ve aspirin verirler diye düşünüyorum hamilelikte. Ben de kullandım
2 geninde var pıhtılaşma, biri homozigot iğne+hap kullandırır dr büyük ihtimal.Mcz09 kuzum bakarmısın ben tam emin olamadim
Sağol canım2 geninde var pıhtılaşma, biri homozigot iğne+hap kullandırır dr büyük ihtimal.
tesekkur ederim yorumunuz icin2 geninde var pıhtılaşma, biri homozigot iğne+hap kullandırır dr büyük ihtimal.
Amin inşallah teşekkür ederimcok tesekkur ediyorum sizde insallah saglikla kavusursunuz yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?