Kan pıhtılaşması testini hangi bölümden yaptınız

efe-hira

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
105
45
13
32
Kızlar merhaba kadın doğum doktorum üniversite hastanesinden kan pıhtılaşması testine baktırmam gerek dedi. Hangi bölüme gitmem gerek

genetik bölümüne gitmen lazım benim doktorum yazılı imzalı kağıt vermişti onunla gitmiştim

Doktorun verdiği kagıtla genetikbirime gittim hemotoloji de de bazı testler yapışabiliyor ama en detaylı genetik birim

Doktorun verdiği kagıtla genetikbirime gittim hemotoloji de de bazı testler yapışabiliyor ama en detaylı genetik birim
Kan pıhtılaşması varmış daha önce yapılan testlerde çıktı . İğne ne kullanıosunuz Nasıl bi yol izlemeliyim

Kan pıhtılaşması varmış daha önce yapılan testlerde çıktı . İğne ne kullanıosunuz Nasıl bi yol izlemeliyim
İğne enox 4000. Die bi ilaç dogru mu isim vermek bilmiorum göbekten vuruorum elinizdeki test sonuclarıyla gebeliği öğrendikten sonra vakit kaybetmeden kadın dogum dr görüşün o sizi yönlendirir bi de ben hamilelik zamanına göre 2 ay önceden coaspirin folic asit b12 kullanmaya başladım takdir allahtan artık bakalım

kızlar merhabai

anti trombin 3 testi nde normal değer 70-125 %86,80 yazmakta.henüz sonuçları doktora götürmedim bilen varsa yardımcı olabilir mi

Back
X