kan pıhtılaşması ve düşuk

Shirine-alish

***Alişimmm-ömrümmm***
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
9.338
15.667
248
Mrb arrkadaşlar. Malesef dun 2. Gebeliğim de duşukle sonlandı.moralim çok bozuk. Hala çok ağrılarım var. Dktrum tahlillere bakarak kan pıhtılaşması dedi ama kesin sonuçlar patolojiden gelicek. Benim sormak istediğim kan pıhtılaşması hakkında bilgisi olan veya yaşıyan var mı. Morale ve bilgiye çok ihtiyacım vat.

Benimde 2 düşüğüm var.Doktorum fakülteye yönlendirdi trobofoli paneli diye bir test var 1 tüp kan aldılar sonuç çıktı.Kanımda pıtışlama varmış.3 gebelik olmadan kontrole gidicem rahime bakacak , sonra ilac kullanıcam doktorun dediğine göre günlük iğne olacakmışım.Patalojiye göndermesinin sebebi gebeliğin normal mi , yoksa mol (üzüm gebeliğimi) diye bakmak .Çok zor bir psikoloji allah yardımcımız olsun bende bir çok şeyde bilgisizim .

Peki 3. Gebeliğim için ara vermem gerekiyor mu acaba. Ve bu iğneye gebelikten once başlamam gerekio galiba. Bu konuda bilgin var mı

Her gebelik arası en az 3 ay dedi tüm gittiğim doktorlar, vucüd kendini topluyormuş.Bilmiyorum bu hafta adet bitiminde gidicem doktora gidince bilgilendirim seni önce mi sonra mı kullanılcak diye ilaç

Slm cnm bnde yaşadım senin sorunları tahliller net sonuç verir Ama bize genetik tanı tahlilleri yapıldı çok az da olsa kanda pıhtı çıktı şuan 3yaşında bir oğlum ve 10 haftalık hamileyim bunun tedavisi günlük iğne ve coraspirin inşallah sende bi dahaki bebeklerini sağlıkla kucağına alırsınn

Slm cnm bnde yaşadım senin sorunları tahliller net sonuç verir Ama bize genetik tanı tahlilleri yapıldı çok az da olsa kanda pıhtı çıktı şuan 3yaşında bir oğlum ve 10 haftalık hamileyim bunun tedavisi günlük iğne ve coraspirin inşallah sende bi dahaki bebeklerini sağlıkla kucağına alırsınn
çok teşekkurler canm. Rabbim çocuklarını bağışlasın sana. Sizin yazdıklarınızı okudukça moralim duzeliyo. Rabbim inşllh banada nasib eder bu guzel duyguyu

geçmiş olsun canım. benimde 2. kaybım şuan ya kendi düşecek ya kürataj olucam. çok zor. bendede pıhtılaşma çıktı. Allah yaşatmasın aynı acıyı birdaha

Bir senede ilki dıs gebelik ikinci kalp atisi durdu ve 3. De kimyasal olarak 3 gebelik yasadik ve sonucunda tahliller testler genetik testler fln yaptirdik ve kan pihtilasmam cikti

malesef keşke ilkinde para verip yaptırsaydım o testleri . bebeğim şimdi benle olurdu.

Peki 3. Gebeliğim için ara vermem gerekiyor mu acaba. Ve bu iğneye gebelikten once başlamam gerekio galiba. Bu konuda bilgin var mı

canım geçmiş olsun öncelikle bende 2.kaybımı 10 gün önce yaşadım biz ilk kayıpta tahlilleri verdik trombofili paneli diye bir test bu kanda pıhtılaşma eğilimi olup olmadığını tespit ediyorlar benim iki genimde pıhtılaşmaya eğilim çıktı korunmayı bıraktığın ay coraspin ve folic asite başlıyorsun hamilelik oluştuğunda da iğne veriyor dr lar günlük vuruyorsun canım ben ikinci hamileliğimde coraspin + hibor 7500 kullandım (iğnenin dozunu dr ayarlıyor 2500-5000-7500-10000 e kadar gidiyor) ama sende pıhtılaşma çıkması bebeği %100 bundan kaybettiğin anlamına gelmiyor mesela benim ikinci kaybımda bebekte ense kalınlığı vardı genetiğe gönderdik sonuçlar henüz çıkmadı bu arada kürtajlardan sonra 2 adet görün der dr ların çoğu kendiliğinden düşüklerde korunmaya gerek yok diye biliyorum bu pıhtılaşma testleri özel de yaklaşık 1000 tl ye maloluyor biz eşimle genetik testlerimizi de yaptırmıştık hayırlısı arkadaşım hakkında inşallah tekrarını yaşamazsın.

Eett cnm simdi biyle dusunmen cok normal ama keske banada ilkinde doktorum soyleseydide yapsaydim bazen kendi ihmallerimiz bazende doktorlarin ihmalimi demeliyim

Eett cnm simdi biyle dusunmen cok normal ama keske banada ilkinde doktorum soyleseydide yapsaydim bazen kendi ihmallerimiz bazende doktorlarin ihmalimi demeliyim
hiç önemsemediler canım ilk gebelik oluır dediler hep. pıhtılaşma ihtimali yüksek devlet karşılamıyo ama özelde yaptırın deselerdi yine ucuz bi yer arardık. ama şu çok saçma ve herkesin beyninde yer etmiş. ilk gebelikte böyle olur sebebi yok bunun bence ilk düşük demeyip araştırma yapılmalı

Evet cnm aynen hic ilgilenmiyorlar ilk diye oelde bile ilgilenmiyorlar. Ikincide ise kalp atisinin durdugunda normal deyip gonderdiler..ama 3. De oyle olunca cildirdim bir tahlili testi fln yokmu bu seyin diyodum gerek yok herkesde olur diyodu hem cok kulfetli diyordu doktorum ve sonuc olarak doktorumu degistirdim ve cok iyi bir doktor buldum en bastan anlattim herseyi hemen testler hormon pihti genetik test fln istedi yaptirdim en azindan sorunu bulduk tabiki cok sukur bunun tedaviside var insallah rabbim biziayni acilarla karsi karsiya birakmaz cok zor bi durum allah kimseye vermesin

Back
X