- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi Denizim2503
Hemen sonuç aldınız mı.devlettemi yaptnZBen hamileyken yaptırmıştım. Hamileliğimi öğrendiğim ilk gün.
Doktorlardan öyle bir şey duymadım ama yine sorabilirsiniz laboratuvarları arayıp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen sonuç aldınız mı.devlettemi yaptnZBen hamileyken yaptırmıştım. Hamileliğimi öğrendiğim ilk gün.
Doktorlardan öyle bir şey duymadım ama yine sorabilirsiniz laboratuvarları arayıp
7 güne almıştım. Özel laboratuvarda yaptırdım. İstanbul Gelişim Laboratuvar diye hatırlıyorum. 900₺ diye aklımda kalmış. Ama tabii yaklaşık 7-8 ay oldu ben yaptıralıHemen sonuç aldınız mı.devlettemi yaptnZ
Gen testi olduğu için test sonucunu hiç bişey değiştirmez ben doktora sordum bunu. Açlık tokluk gebelik herhangi bir enfeksiyon vs sonucunu değiştiremez gen değişken bir şey değildir dedi doktor isterseniz yaptırınEvt bir turlu yaptiramadim. Ama hamileyken sağlıklı sonuç vermediğini duymuştum.
Tromboli paneli farklı diye biliyorum ama benGen testi olduğu için test sonucunu hiç bişey değiştirmez ben doktora sordum bunu. Açlık tokluk gebelik herhangi bir enfeksiyon vs sonucunu değiştiremez gen değişken bir şey değildir dedi doktor isterseniz yaptırın
Değil bende yaptırdım hepsini.. genler homozigot heterozigot her neyse o çıkar bunlar değişmez dedi doktor banada demişlerdi kürtajdan 3 ay geçmeden yapma diye 3 doktora danıştım değişmez sonuç bunlar dna da bulunan doğuştan olan sorunlar dedi.Tromboli paneli farklı diye biliyorum ama ben
Anladım teşekkür ederimDeğil bende yaptırdım hepsini.. genler homozigot heterozigot her neyse o çıkar bunlar değişmez dedi doktor banada demişlerdi kürtajdan 3 ay geçmeden yapma diye 3 doktora danıştım değişmez sonuç bunlar dna da bulunan doğuştan olan sorunlar dedi.
Henüz gebe kalamadım ama kalıp kese görünce oksopar ve coraspin başlayacakmışız doktorum öyle söylediAnladım teşekkür ederimsiz ne kullaniyosunuz peki
Afedersiniz inşallah kısa zamanda kalırsınızHenüz gebe kalamadım ama kalıp kese görünce oksopar ve coraspin başlayacakmışız doktorum öyle söyledi
Amin inşallahAfedersiniz inşallah kısa zamanda kalırsınız
Ne zaman iğneye başladiniz genler faktiv v miBen hamileyken yaptırmıştım. Hamileliğimi öğrendiğim ilk gün.
Faktör 13 homozigotNe zaman iğneye başladiniz genler faktiv v mi
Faktör 13 e bakılmadi benim. Acaba baktirsammi bilemedimFaktör 13 homozigot
Mthfr heterozigot çıktı.
Sonuç çıkar çıkmaz iğneye ve coraspirine başladım. 5. Haftamın sonuydu sanırım
Aslında standartta var diye biliyorum. Laboratuvara sorun istersenizFaktör 13 e bakılmadi benim. Acaba baktirsammi bilemedim
Merhaba kan pıhtılaşmasinin bagisikliga bağlı olduğu bilgisine nasıl ulaşıldı acaba? Doktorum böyle bir ihtimalden bahsetmiş eşimden alınacak kanın bana verilmesi şeklinde bir uygulamadan bahsetmişti ama daha önce sağlıklı bir gebelik geçirmiş olduğum için bana pek inandırıcı gelmemişti. Şimdi okuyunca merak ettim. Öyle bir test mı uygulandıBende sadece ilk fotoğraf açılıyor, o yüzden diğerlerini göremedim ama Heterozigot yazıyorsa muhtemelen odur. İki kaybınızdan sonra kürtaj mı oldunuz? Acaba kürtajlardan sonra rahim temiz mi diye mi bakmak istedi? Gerçi bunu ultrasonda da görebilirdi. Size pıhtılaşma tanısı konduysa gerisi çok zor değil aslında, ben de şu şekilde ilerlemiştik; Pıhtılaşma tanısı kondu. Sonra yumurtlama dönemlerimde birliktelik istendi. Her ay regli tarihimden 3-4 gün önce kan verip Beta HCG'me baktırmamı istediler. Pozitifi gördüğümüz gibi de kan sulandırıcı ve diğer ilaçlara başladık. Bendeki sıkıntı bağışıklıkla ilgiliydi. Bağışıklığım yüksekti, rahimde bir bebek oluşumu başladığında vücudum onu zararlı bir organizma olarak algılıyor ve onu besleyip büyütmemek için damarlarda pıhtılaşma yapıyordu. Dolayısıyla kan sulandırıcı ile birlikte bağışıklık düşürücü ilaçta kullandım. O yüzden regli gecikmemi beklemeden ilaçlara başlanıyordu. Ama bazı durumlarda bebeğin rahme yerleşmesi bekleniyor , kan sulandırıcıya erken başlamak bebeğin rahme tutunmasını engelleyebiliyor. Periontolog orada devreye giriyor. Kan sulandırıcıya ne zaman başlanacağına ve ölçüsüne karar veriyor. O yüzden rahim filmini istenme nedenini bende anlamadımGenetik testinizde temizse; bu süreçte hamile kalsanız elinizdeki raporlarla hemen tedaviye başlamaz mı?
Merhaba. Benim de 3 kaybım var bağışıklık sıkıntınız nasıl belli oldu? Bu konuda beni aydınlatır mısınız rica etsem kayıplarımın nedenini bulamıyorumBende sadece ilk fotoğraf açılıyor, o yüzden diğerlerini göremedim ama Heterozigot yazıyorsa muhtemelen odur. İki kaybınızdan sonra kürtaj mı oldunuz? Acaba kürtajlardan sonra rahim temiz mi diye mi bakmak istedi? Gerçi bunu ultrasonda da görebilirdi. Size pıhtılaşma tanısı konduysa gerisi çok zor değil aslında, ben de şu şekilde ilerlemiştik; Pıhtılaşma tanısı kondu. Sonra yumurtlama dönemlerimde birliktelik istendi. Her ay regli tarihimden 3-4 gün önce kan verip Beta HCG'me baktırmamı istediler. Pozitifi gördüğümüz gibi de kan sulandırıcı ve diğer ilaçlara başladık. Bendeki sıkıntı bağışıklıkla ilgiliydi. Bağışıklığım yüksekti, rahimde bir bebek oluşumu başladığında vücudum onu zararlı bir organizma olarak algılıyor ve onu besleyip büyütmemek için damarlarda pıhtılaşma yapıyordu. Dolayısıyla kan sulandırıcı ile birlikte bağışıklık düşürücü ilaçta kullandım. O yüzden regli gecikmemi beklemeden ilaçlara başlanıyordu. Ama bazı durumlarda bebeğin rahme yerleşmesi bekleniyor , kan sulandırıcıya erken başlamak bebeğin rahme tutunmasını engelleyebiliyor. Periontolog orada devreye giriyor. Kan sulandırıcıya ne zaman başlanacağına ve ölçüsüne karar veriyor. O yüzden rahim filmini istenme nedenini bende anlamadımGenetik testinizde temizse; bu süreçte hamile kalsanız elinizdeki raporlarla hemen tedaviye başlamaz mı?
merhabalar, ben ilk çocuğumda bu tür bir sıkıntıyla karşılaşmamıştım, ikinci çocuğuma hamile kalmak isterken kayıplar yaşadım, Doktorum mutosyonlu genlerime göre bağışıklıkla ilgili olduğunu söyledi,Benim durumuma edinilmiş pıhtılaşma deniliyordu. Bu sitede sizinle aynı süreci yaşayan, ve güncel olarak sürecin nasıl işlediğini paylaşan çok fazla anne adayı var. Sanırım o gruplardan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz, benim sürecimin üzerinden 3,5-4 sene geçti yanlış bir bilgi vererek yanlış yönlendirmek istemem. Nacizane tavsiye verebilirim, Eğer 3 kaybınız varsa, bulunduğunuz şehirdeki araştırma hastanelerinde pıhtılaşma testi yapılmasını isteyin. Doktorunuz kayıplarınızı nasıl değerlendirdi? yorumu nedir, pıhtılaşma testi istemedi mi?Merhaba. Benim de 3 kaybım var bağışıklık sıkıntınız nasıl belli oldu? Bu konuda beni aydınlatır mısınız rica etsem kayıplarımın nedenini bulamıyorum
Pıhtılaşma testimin sonucunu çok iyi Bi profa gösterdim bana kan sulandırıcı kullanmama gerek olmadığını pıhtılaşmam olmadığını söylemişti. Son gebelikte farklı Bi Dr kan sulandırıcı iğne verdi önlem amaçlı ama yine kaybettim. Pıhtılaşma testlerim şöyle,merhabalar, ben ilk çocuğumda bu tür bir sıkıntıyla karşılaşmamıştım, ikinci çocuğuma hamile kalmak isterken kayıplar yaşadım, Doktorum mutosyonlu genlerime göre bağışıklıkla ilgili olduğunu söyledi,Benim durumuma edinilmiş pıhtılaşma deniliyordu. Bu sitede sizinle aynı süreci yaşayan, ve güncel olarak sürecin nasıl işlediğini paylaşan çok fazla anne adayı var. Sanırım o gruplardan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz, benim sürecimin üzerinden 3,5-4 sene geçti yanlış bir bilgi vererek yanlış yönlendirmek istemem. Nacizane tavsiye verebilirim, Eğer 3 kaybınız varsa, bulunduğunuz şehirdeki araştırma hastanelerinde pıhtılaşma testi yapılmasını isteyin. Doktorunuz kayıplarınızı nasıl değerlendirdi? yorumu nedir, pıhtılaşma testi istemedi mi?