Kan pozitif ama kese gözükmedi acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi KLS001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KLS001

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
19
2
6
26
Merhaba hanımlar
Son adet tarihim 31 temmuzdu adetim 1 hafta gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün 2 ayrı test daha yaptım hemen koyu oldu çift çizgi, kan verdim 1294 çıktı sonuç fakat göbekten ultrason ile bakınca keseyi göremedi doktor. Bi sıkıntı var mıdır yoksa kesin gebe olabilir miyim ? Dış gebelik geçirmekten çok korkuyorum bu ilk gebeliğim lütfen bilgi verir misiniz?

Valla 4+4 te alttan zor bulmuştu dr keseyi biraz kiloluysanıZ görmemesi normal

Merhaba hanımlar
Son adet tarihim 31 temmuzdu adetim 1 hafta gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün 2 ayrı test daha yaptım hemen koyu oldu çift çizgi, kan verdim 1294 çıktı sonuç fakat göbekten ultrason ile bakınca keseyi göremedi doktor. Bi sıkıntı var mıdır yoksa kesin gebe olabilir miyim ? Dış gebelik geçirmekten çok korkuyorum bu ilk gebeliğim lütfen bilgi verir misiniz?
1.500 ve 2 arası vajinal görür 3 bin ve üstü karından görülmemesi karından çok normal o değere vajinal bakması lazımdı

normal. endişe etmeyin. bi hafta sonra tekrar gidin görünür kese muhtemelen. sağlıklı bir gebelik mi kese görünmeden kesin bir sey söylenemez ama su an kesenin görünmemesi normal. ben ilk keseyi gördüğümde beta hcg değerim 12 binlerdeydi 😂

Daha cok küçükk şimdi kese görünse de kalp atışı olmayabilir. 9-10 haftada her şey netleşir. Geç döllenme olabilir. Hayırlı olsun

Merhaba hanımlar
O değerle vajinal bile zor görünür kese 5bin faln olunca anca göünür karından

normal. endişe etmeyin. bi hafta sonra tekrar gidin görünür kese muhtemelen. sağlıklı bir gebelik mi kese görünmeden kesin bir sey söylenemez ama su an kesenin görünmemesi normal. ben ilk keseyi gördüğümde beta hcg değerim 12 binlerdeydi 😂

Daha çok yeni ondan olabilir yinede dış gebelik korkum var 🥹

Back
X