Arkadaşlar bilgisi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızamıkçık hastalığı olan rubella pozitif çıkmış şuan geçiriyorsunuz sanırım hamilelik durumunda tehlikeli olabilir diye biliyorumArkadaşlar bilgisi olan varmi
Hamile misiniz cmv pozitif çıkmış ama şuan hastalığı geçirmiyorsunuz sanırım ama mutlaka doktora gösterin benim kızım cmv pozitif doğdu ve özel gereksinimliArkadaşlar bilgisi olan varmi
Evet hamileyimHamile misiniz cmv pozitif çıkmış ama şuan hastalığı geçirmiyorsunuz sanırım ama mutlaka doktora gösterin benim kızım cmv pozitif doğdu ve özel gereksinimli
Hayır gecirmiyorum amaKızamıkçık hastalığı olan rubella pozitif çıkmış şuan geçiriyorsunuz sanırım hamilelik durumunda tehlikeli olabilir diye biliyorum![]()
O neChat cgb ye at tahlilleri. O güzel yorumluyor
Igg olarak yazan daha önce geçirdiğinizi igm olarak yazanlar şuan aktif olarak veya yakın zamanda geçirildiğini gösterirHayır gecirmiyorum ama
Igg pozitif genelde herkeste öyle çıkıyor diye biliyorum igm pozitif ise sıkıntı oluyorHamile misiniz cmv pozitif çıkmış ama şuan hastalığı geçirmiyorsunuz sanırım ama mutlaka doktora gösterin benim kızım cmv pozitif doğdu ve özel gereksinimli
Arkadaşlar bilgisi olan varmi
Peki benim sonuclarim kötümü yani fmf Akdeniz ateşi var bende okadar stres yptim ki galiba atak gelecek bana şuanIgg pozitif genelde herkeste öyle çıkıyor diye biliyorum igm pozitif ise sıkıntı oluyor
Stres yapmayın test yalancı pozitif olabilir doktorunuzla iletişime geçmeniz daha sağlıklı rubella konusunda sıkıntı var gibi duruyor doktorunuz sizi daha iyi bilgilendirecektirPeki benim sonuclarim kötümü yani fmf Akdeniz ateşi var bende okadar stres yptim ki galiba atak gelecek bana şuan
Aşı vs vurulduysanız yakın zamanda kızamık için o bile pozitif çıkarmış olabilir test yanlış sonuç vermiş olabilir endişe etmeyinStres yapmayın test yalancı pozitif olabilir doktorunuzla iletişime geçmeniz daha sağlıklı rubella konusunda sıkıntı var gibi duruyor doktorunuz sizi daha iyi bilgilendirecektir