Kan sonucu acilll

tazeevli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
98
Kızlar sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç ne zaman e nabıza düşer? Bazen ben sağlık ocağında verdiğimi göremiyorum sonucu bu çıkar mı sizce? 29.gün hala adet olmadım iyiyi düşünmek istiyorum

29 gün mü geçti yoksa son adetinden sonraki 29. Gününde misin

29.gündeyim 29 gün geçmedi tabii ki öyle olsa düşünmem bile
Heh tamam şimdi oldu kanda cikar kuzum geç döllenme değilsen geç dollenmeyse gecikme sonrası hafta görülür inşallah hamissindir

Heh tamam şimdi oldu kanda cikar kuzum geç döllenme değilsen geç dollenmeyse gecikme sonrası hafta görülür inşallah hamissindir
İnşallah canım çok teşekkür ederim normalde hep 28 günde gelir son 2-3 aydır 25-26.gün gelmişti bu ay hiç hareket olmayınca acaba dedim. Bakalım hayırlısı diyorum acaba kendimi kastığım içinde mi gelmiyor olabilir bu adet ama bilemedim sanırım sonucu görünce her şey belli olacak

Keşke özelde verseydin ya 1 saate çıkıyor

İlçe hastanesi varsa sağlık ocağından ilçe hastanesine gider kanlar o laboratuarda incelenir hormon kanları yaklaşık 2-3 saatte çıkar

İlçe hastanesi varsa sağlık ocağından ilçe hastanesine gider kanlar o laboratuarda incelenir hormon kanları yaklaşık 2-3 saatte çıkar
Hastaneyi arasanız enabıza düşmese bile sitemlerinde görünür ya da tanıdınız biri var ise ama 14:30 gbi flan arayın

Evet şu an tam kan sayımı düşmüş ama diğeri daha yok. Doktor normal değerlere de bakmış herhalde hala beklemedeyim

Hastaneyi arasanız enabıza düşmese bile sitemlerinde görünür ya da tanıdınız biri var ise ama 14:30 gbi flan arayın
Sağlık ocağıydı ama direkt orayı arasam söylemezler herhalde. Doktorda sabah 10 dan sonra gel sonuç için dedi ama kan alan hemşireye sordum gün içinde düşer doktor ekranına göre düşüp düşmemesi dedi. Bir tane sonuç düşmüş diğerlerini bekliyorum daha

E nabıza hemen düşüvermiyor da aralıklarla kontrol edin bakalım hayırlı sonuçlarınızı bekliyoruz

`