- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi tazeevli12
-
29 gün mü geçti yoksa son adetinden sonraki 29. Gününde misinKızlar sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç ne zaman e nabıza düşer? Bazen ben sağlık ocağında verdiğimi göremiyorum sonucu bu çıkar mı sizce? 29.gün hala adet olmadımiyiyi düşünmek istiyorum
29.gündeyim 29 gün geçmedi tabii ki öyle olsa düşünmem bile29 gün mü geçti yoksa son adetinden sonraki 29. Gününde misin
Heh tamam şimdi oldu29.gündeyim 29 gün geçmedi tabii ki öyle olsa düşünmem bile
İnşallah canım çok teşekkür ederim normalde hep 28 günde gelir son 2-3 aydır 25-26.gün gelmişti bu ay hiç hareket olmayınca acaba dedim. Bakalım hayırlısıHeh tamam şimdi oldukanda cikar kuzum geç döllenme değilsen geç dollenmeyse gecikme sonrası hafta görülür inşallah hamissindir
Keşke özelde verseydin ya 1 saate çıkıyorİnşallah canım çok teşekkür ederim normalde hep 28 günde gelir son 2-3 aydır 25-26.gün gelmişti bu ay hiç hareket olmayınca acaba dedim. Bakalım hayırlısıdiyorum acaba kendimi kastığım içinde mi gelmiyor olabilir bu adet ama bilemedim sanırım sonucu görünce her şey belli olacak
Aaa hiç aklıma gelmedi tüh. Birde yaşadığım ilçede özel hastane yok merkeze gitmem lazımdıKeşke özelde verseydin ya 1 saate çıkıyor
İyi valla sabirlisinAaa hiç aklıma gelmedi tüh. Birde yaşadığım ilçede özel hastane yok merkeze gitmem lazımdı
İlçe hastanesi varsa sağlık ocağından ilçe hastanesine gider kanlar o laboratuarda incelenir hormon kanları yaklaşık 2-3 saatte çıkarKızlar sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç ne zaman e nabıza düşer? Bazen ben sağlık ocağında verdiğimi göremiyorum sonucu bu çıkar mı sizce? 29.gün hala adet olmadımiyiyi düşünmek istiyorum
Hastaneyi arasanız enabıza düşmese bile sitemlerinde görünür ya da tanıdınız biri var ise ama 14:30 gbi flan arayınİlçe hastanesi varsa sağlık ocağından ilçe hastanesine gider kanlar o laboratuarda incelenir hormon kanları yaklaşık 2-3 saatte çıkar
Evet şu an tam kan sayımı düşmüş ama diğeri daha yok. Doktor normal değerlere de bakmış herhaldeİlçe hastanesi varsa sağlık ocağından ilçe hastanesine gider kanlar o laboratuarda incelenir hormon kanları yaklaşık 2-3 saatte çıkar
Sağlık ocağıydı ama direkt orayı arasam söylemezler herhalde. Doktorda sabah 10 dan sonra gel sonuç için dedi ama kan alan hemşireye sordum gün içinde düşer doktor ekranına göre düşüp düşmemesi dedi. Bir tane sonuç düşmüş diğerlerini bekliyorum dahaHastaneyi arasanız enabıza düşmese bile sitemlerinde görünür ya da tanıdınız biri var ise ama 14:30 gbi flan arayın
E nabıza hemen düşüvermiyor da aralıklarla kontrol edin bakalım hayırlı sonuçlarınızı bekliyoruzSağlık ocağıydı ama direkt orayı arasam söylemezler herhalde. Doktorda sabah 10 dan sonra gel sonuç için dedi ama kan alan hemşireye sordum gün içinde düşer doktor ekranına göre düşüp düşmemesi dedi. Bir tane sonuç düşmüş diğerlerini bekliyorum daha
Teşekkürler artık sabaha kaldı belki sabah düşer en kötü gidip doktordan öğreneceğimE nabıza hemen düşüvermiyor da aralıklarla kontrol edin bakalım hayırlı sonuçlarınızı bekliyoruz