Kan sonucum 0.6

manyakoldumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
2
0
1
27
Reglime 4 gün kala yaptırdım bu testi böyle olupta yükselen var mı? Grip oldum ilk gebeliğimdede ağır bir grip olmuştum yine aynı olunca acaba mı dedim

Eklentiler

• IMG_7769.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 13
Eger düzenli regl görüyorsanız bu ihtimal baya düşük. Yani zamaninda döllenme gerçekleşmiş olsaydı biraz daha belli olabilirdi. Ha belki geç döllenme mevcuttur onu hiç kimse ongoremez. Harici olarak belki bi denk gelistir grip olmanız ama bana kalırsa ciddi bi salgın var ülkenin her yerinde. Gebe olabilirsiniz de ancak bu değere göre çok zor. Rabbım gönlünüze göre versin

Reglime 4 gün kala yaptırdım bu testi böyle olupta yükselen var mı? Grip oldum ilk gebeliğimdede ağır bir grip olmuştum yine aynı olunca acaba mı dedim
Regliniz 10 gun falan gecerse bi daha yaptirin test . 0.6 nin bir acabasi olmuyor genelde ama Allahtan umit kesilmez tabiki

Mesajlarınız için teşekkür ederim insan ümid ediyor işte belki kalıyor içinde haklısınız inşallah başka zamana diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…