Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek tedavisi için görüşmeye gidecektim. cumartesiye randevu aldım.
pazar günü adet günümdü. 4 gün geçince adetim. idrarda test yaptırdım pozitif çıktı.
değerim 189,22 sizce nasıl??
tebrik ederim allahım herkese hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder inşallah bende 5 haftalık hamileyim isteyen herkese hayırlı ve saglıklı niye nasif eder inşallahbebişler:Saruboceq:
arkadaslar ben de sormak istiyorum adet günümde kan testi yaptım 129.1 cıktı. son adet günüm 14 mart da idi.( ilk günü) verilen takvimlere göre ben bes haftalık mı hamileyim cok heyecanlanıorum bi aksilik olsun istemiorum...bu sonuc doğrudur demi kan testi sonucu ... carsamba doktora gidicem bakalım ne olcak...
canım Allah olmayanlarada nasip eder inşallah... ya ayrıca bana su doğum seridi hakkında bilgi verirmisiniz hani su alttaki grafik sekli bende istiyorum ondanCADIARZU