- 17 Mart 2021
- 298
- 328
- 53
- Konu Sahibi memurehanim
Kan sulandırıc iğneye gebeliği öğrenince mi başladınız keseyi görünce mi doktorum keseyi görünce başlayacağını söyledi 2 gen heterozigot benim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerKese görününce veriliyo
Benim doktorum hemen verdi ama zaten öğrendiğimde kesede görünüyodu kalp atışı falan beklemeden hemen iğneye ve b12 ye başlattıKan sulandırıc iğneye gebeliği öğrenince mi başladınız keseyi görünce mi doktorum keseyi görünce başlayacağını söyledi 2 gen heterozigot benim ?
Henüz kullanmadım ama Benim de iki kaybım var bir gen heterezigot. Coraspin kullanıyorum gebelik oluşana kadar artı folik asit. doktorum Hamile kalınca arıyorsun beni iğneye başlayacağız dedi. Yani kese görmekten bahsetmedi. En iyisi doktorlar bilir elbette ama sanki geç kalınmasa daha iyiKan sulandırıc iğneye gebeliği öğrenince mi başladınız keseyi görünce mi doktorum keseyi görünce başlayacağını söyledi 2 gen heterozigot benim ?
Keseyi görünce dedi benimki de zaten kalp atışını beklemeyecek zaten hiç duramadım o sesi hep duyamadan bitiyorduBenim doktorum hemen verdi ama zaten öğrendiğimde kesede görünüyodu kalp atışı falan beklemeden hemen iğneye ve b12 ye başlattı
Keseyi görmeden sağlıklı bir hamilelik diyemeyiz dedi bekleyeceğiz dedi bakalımHenüz kullanmadım ama Benim de iki kaybım var bir gen heterezigot. Coraspin kullanıyorum gebelik oluşana kadar artı folik asit. doktorum Hamile kalınca arıyorsun beni iğneye başlayacağız dedi. Yani kese görmekten bahsetmedi. En iyisi doktorlar bilir elbette ama sanki geç kalınmasa daha iyi![]()
Benze onları kullanıyordum ecopirn yerine coraspin sadece keseyi görünce başlayacağız iğneyeben gebe kalamadan ecopirin,folikasit,b12 başladım,hamilelik oluşuncada hemen takviye olarak oksopar 4000 e başladım. Keseyi daha yeni gördük 5+4 üm :) Allahım hepimizin kucağını sağlıkla doldursun korktuğumuzu bir daha asla yaşatmasın inşallah![]()
Benimde malesef kalp atışı duyamadan 2 gebeliğimde bitti. Ama bunda hemen iğne kullandım 1 hafta sonra kalp atışını duydum sonrada aspirin verdi ekstra b 12 doğuma kadar bide folik asit verdi. İnşallah bu defa sizde o güzel sesi duyarsınız ve sağlıklı şekilde ilerlerKeseyi görünce dedi benimki de zaten kalp atışını beklemeyecek zaten hiç duramadım o sesi hep duyamadan bitiyordu![]()
Bende gebelik öncesi coraspin b12 folik asit kullanmaya başladım keseyi görünce iğne ekleyeceğiz inşallah ben de sizin gibi o güzel haftaları görüp saglıkla kucağıma alırımBenimde malesef kalp atışı duyamadan 2 gebeliğimde bitti. Ama bunda hemen iğne kullandım 1 hafta sonra kalp atışını duydum sonrada aspirin verdi ekstra b 12 doğuma kadar bide folik asit verdi. İnşallah bu defa sizde o güzel sesi duyarsınız ve sağlıklı şekilde ilerler![]()