Kan sulandirici igne kullananlar bakabilir mi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar 3 aydir igne vuruyorum gobekten. Ama son zamanlarda kan cikmaya basladi vurduktan sonra bu aksam bildigin kanadi. O sorun degil de, acaba damara geldiginde ilac etkisini yitiriyor olabilir mi korkuyorum... aspirin kullanmiyorum sadece igne...

Merhaba,
Bende 10+2 günluk hamileyim. Basindan beri igne vuruyorum. Eşim yapiyor ignemi ben korkuyorum çünkü. Bugün benim de kolumdan kan geldi canimin acisiyla igne icindeyken cektim bide esim kızdi.
Daha öncede arada geliyordu, birsey olmaz sanirim. Bende sadece igne kullaniyorum. Sen kac haftalik hamilesin? Daha önce düşüğün oldumu?

Merhaba,
Bende 10+2 günluk hamileyim. Basindan beri igne vuruyorum. Eşim yapiyor ignemi ben korkuyorum çünkü. Bugün benim de kolumdan kan geldi canimin acisiyla igne icindeyken cektim bide esim kızdi.
Daha öncede arada geliyordu, birsey olmaz sanirim. Bende sadece igne kullaniyorum. Sen kac haftalik hamilesin? Daha önce düşüğün oldumu?
Daha once 9. Haftada karnimda kalbi durdu melegimin. Kontrolde tesadufen ogrendik. Simdi 1 aydir gormedim bebegimi yarin 12. Haftaya giriyoruz kontrole gidicem acayip gerginim zaten ayni seyi yasarsam yine diye... bir de boyle olunca...

Daha once 9. Haftada karnimda kalbi durdu melegimin. Kontrolde tesadufen ogrendik. Simdi 1 aydir gormedim bebegimi yarin 12. Haftaya giriyoruz kontrole gidicem acayip gerginim zaten ayni seyi yasarsam yine diye... bir de boyle olunca...
Kan pihtilasmasindan dolayimini durmuş ? Benim 1 düşük 2 kimsayal var. Seni cok iyi anliyorum bende haftaya gidecegim ölüyorum meraktan. Ama Allah'a sığınıp dua edecegiz.
Senin karnin ciktimi? Benim şisti sag tarafim belli oluyor.

Evet arada kan geliyor morarmalar oluyor. İğneyi vurmadan önce iyice havasını alın. Ama bazen her şeye rağmen kanıyor. Özellikle önceki vurulan yerlerin yakınına denk gelince. Bi de zaman ilerledikçe göbekteki yağ dokusunu bulamıyorsunuz bazen ete denk geliyor. Ben doktoruma söylediğimde o kadar önemli değil demişti siz yine de bi sorun. Bu arada en az acıyan yer göbek. Kol ve bacak daha çok acıyor. Ben 33. haftadayım kevgire döndüm :D Allah hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah :)

Evet arada kan geliyor morarmalar oluyor. İğneyi vurmadan önce iyice havasını alın. Ama bazen her şeye rağmen kanıyor. Özellikle önceki vurulan yerlerin yakınına denk gelince. Bi de zaman ilerledikçe göbekteki yağ dokusunu bulamıyorsunuz bazen ete denk geliyor. Ben doktoruma söylediğimde o kadar önemli değil demişti siz yine de bi sorun. Bu arada en az acıyan yer göbek. Kol ve bacak daha çok acıyor. Ben 33. haftadayım kevgire döndüm :KK70: Allah hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah :)
Sorma ya kollarim mor mor sanki dayak
yedim. Birde gün gectikce daha da agriyor sanki neden acaba? Allah' im şu mübarek gunlerin hürmetine saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Amin...

Sen tecrubelisin 11 haftaya girdim, sag tarafimdan döllenme olmuş ve suan sag tarafim resmen cikti baya. Birde arada gerilme oluyor saga sola donerken normalmi?

Kan pihtilasmasindan dolayimini durmuş ? Benim 1 düşük 2 kimsayal var. Seni cok iyi anliyorum bende haftaya gidecegim ölüyorum meraktan. Ama Allah'a sığınıp dua edecegiz.
Senin karnin ciktimi? Benim şisti sag tarafim belli oluyor.
Benim gaz muhtemelen ama acayip sistim:) 7. Haftadan beri hamile pantolonuyla geziyorum ogrencilerim hamile oldugumu anladilar ben soylemedigim halde hatta otobuste yer felan veriyorlar:)

Daha onceki kaybim icin genetik arastirma yapilmadi ama trombofili testinde pihtilasma cikti esim ve ben de genetik kromozom testi yaptirdik onlar normal cikti muhtemelen pihtilasmadan kalbi durdugu dusunuluyor o yuzden igne kullaniyorum simdi

yedim. Birde gün gectikce daha da agriyor sanki neden acaba? Allah' im şu mübarek gunlerin hürmetine saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Amin...

Sen tecrubelisin 11 haftaya girdim, sag tarafimdan döllenme olmuş ve suan sag tarafim resmen cikti baya. Birde arada gerilme oluyor saga sola donerken normalmi?
Gerilmeler ağrılar normal ama şimdilerde yorma kendini bılca dinlen bir de yapabiliyorsan göbekten yap iğneyi en çabuk etki gösteren yer oraymış kendin yapamazsan eşin yapsın ve o kadar da acımıyor anlık oluyor acısı geçiyor sonra :)

Ekim annesi olacaksin degil mi? Seni grubumuza bekleriz:)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-anne-adaylari.986093/page-761#post-50765184

Gerilmeler ağrılar normal ama şimdilerde yorma kendini bılca dinlen bir de yapabiliyorsan göbekten yap iğneyi en çabuk etki gösteren yer oraymış kendin yapamazsan eşin yapsın ve o kadar da acımıyor anlık oluyor acısı geçiyor sonra :)
O gerilme olayi bende de solda oluyor surekli agri gibi degil ama birsey cekiyor sanki ordaki kaslarim kisa kalmis gibi kasiktan gobege dogru surekli cekilme var:)

Benim gaz muhtemelen ama acayip sistim:) 7. Haftadan beri hamile pantolonuyla geziyorum ogrencilerim hamile oldugumu anladilar ben soylemedigim halde hatta otobuste yer felan veriyorlar:)

Daha onceki kaybim icin genetik arastirma yapilmadi ama trombofili testinde pihtilasma cikti esim ve ben de genetik kromozom testi yaptirdik onlar normal cikti muhtemelen pihtilasmadan kalbi durdugu dusunuluyor o yuzden igne kullaniyorum simdi

Allah bir daha yasatmasin bizlere bende sürekli esofman giyiyorum, haftaya kontrolden sonra yolundaysa hersey hemen birseyler alacagim. Ah cok istiyorum hemen gecsin haftalar. Hep endise hep korku.

Göbektende vuruluyorum, sankin ameliyat olacagim öyle geriliyorum ki.
:110:

Arada gerilme olmasi normal degil mi?
Sag tarafim sadece niye o kadar sis sence?

Seve seve gelirim:KK200:

Allah bir daha yasatmasin bizlere bende sürekli esofman giyiyorum, haftaya kontrolden sonra yolundaysa hersey hemen birseyler alacagim. Ah cok istiyorum hemen gecsin haftalar. Hep endise hep korku.

Göbektende vuruluyorum, sankin ameliyat olacagim öyle geriliyorum ki.
:110:

Arada gerilme olmasi normal degil mi?
Sag tarafim sadece niye o kadar sis sence?

Seve seve gelirim:KK200:
Gerilme ağrı normal ama şişliği doktoruna sor muhakkak onu bilemiyorum canım.

Bende hergün iğne vuruyorum ama bacaktan vuruyorum ben her yeri mosmor oldu artık iğneyi görünce midem bulanıyor artık nasıl dayanıcam daha fazla bilmiyorum

kizlar merhaba. konu dağilmiw ustunden 1sene gechmiw ama olsun yinede yazmak istedim belki gorup de cevap verirsiniz. ben azeriyim yazi weklime takilmayin lutfen. ben gechen yil ekimde 9haftalikken bebeymin kalbi durdugu ichin kurtaj oldum. 6ay hamile kalamadim. mayista ve agustosda kaldim ama malesef kimyasal gebelik oldu. ilkindede kalbinin durmasinda pihtilawmadan wuphelenmiwlerdi ama tiroid hormonu biraz yuksek chiktigi ichin pek aldiriw etmedik artik pihtilawmaya. ama bu iki kimyasal gebelikden sonra arawdirdim kimyasal olmasina da sebeb yaratiyormuw pihtilawma. daha kan tahlili yapmadim ekim bawi bat olunca doktora gidicem.ama wu an klomen tedavimin 3cu ayindayim. bu ayi bowa vermek istemem. hamile kalirsam doktora gidinceye kadar gec olmasni istemem. kan sulandirici tablet ve ya igneleri hamileliynizi oyrendikden kach gun sonra kullanmaya bawladiniz? onceden bir wey yaptiniz mi pihtilawmaya karwi. cevap veren olursa sevinirim. tewekkurler

Arkadaslar ya bnde kullamdım ıgneyı acıyor fılan abartarak anlatmayın lütfen sınek ısırığı gıbı bısy morarma oluyo bıraz kanarda bacaktan fılan yapınca kasa denk getormemeye calısın göbekten yapınca da göbek delıgınden 3-4 parmak ılersıne yapın elinizle yapacağınız yerı kavrayın ılkın düz bı sekılde bı sefer de tıpası atana kadar batırıp cıkarın bu kadar acıyor kanıyor aman alah deyıp kullanmaya baslıcak arladasşarıda kasıyorsunuz morarma arda bı kac gune gecıyo korkmayın ız fılanda kalmıyo

Back
X