kan sulandırıcı iğne kullanıpta yinede düşük yapan varmı?

Dr doğal yoldan hamile kalabiliyorsunuz denemeye devam diyor. Ben de yine aynı şeyi yaşama korkuma rağmen çok istiyorum tekrar hamile kalmayı, denemeye başladım canım inş en koşa sürede sağlıklı gebelikler elde ederiz. Yine iğne ilaç kullanıp inş bu sefer olur demekten başka çarem yok. Hiç bir dr ne bir test ne bir çare önermiyor. Be zaman dertleşmek istersen yaz hatta arayabilirsin acını çok iyi anlıyorum:KK43:
Amin inşallah canım. Sağolasın Allah razı olsun. Biz de dün üniversite hastanesine gittik. Kromozom analizi ve pıhtılaşma tahlilleri yapılmıştı. Tıbbi genetiğe gittim başka tahlil yapalım dedim. Her şey yapılmış zaten dedi. Eşim ürolojiye gitti. Sperm Dna hasar testi diye bişe varmış bazı özel laboratuvarlarda yapılıyormuş. Yaptırmak zor olur ama ona uygun tedavi yazalım dedi eşime. Bir ay sonra kontrole gelin dedi. İki yıldır gidip geliyoruz hiçbir fayda yok. Toparlandım şükür canım. Başka bi doktor denemeye devam sağlıklı bebeği yakalayacaksınız demişti .denedikçe yıpranıyoruz bunun çözümü ne bilmiyorum. Kürtajımın 26. Günü bugün Tekrar ne zaman deneyelim kafam çok karışık.

Amin inşallah canım. Sağolasın Allah razı olsun. Biz de dün üniversite hastanesine gittik. Kromozom analizi ve pıhtılaşma tahlilleri yapılmıştı. Tıbbi genetiğe gittim başka tahlil yapalım dedim. Her şey yapılmış zaten dedi. Eşim ürolojiye gitti. Sperm Dna hasar testi diye bişe varmış bazı özel laboratuvarlarda yapılıyormuş. Yaptırmak zor olur ama ona uygun tedavi yazalım dedi eşime. Bir ay sonra kontrole gelin dedi. İki yıldır gidip geliyoruz hiçbir fayda yok. Toparlandım şükür canım. Başka bi doktor denemeye devam sağlıklı bebeği yakalayacaksınız demişti .denedikçe yıpranıyoruz bunun çözümü ne bilmiyorum. Kürtajımın 26. Günü bugün Tekrar ne zaman deneyelim kafam çok karışık.
Yani genelde drlar aynı fikirde nenedinini bilemiyoruz diyorlar deneye deneye doğruyu bul diyorlar bana sadece bir dr tüp bebek önerdi genetiği incelenip koyulduğu için diğerleri denemeye devam dedi. Ben hemen hamile kalamıyorum başlayınca genelde 4/5 ayda bir hamile kalıyorum bu nedenle başladım hemen denemeye . Bugün yarın ikinci adetimi bekliyorum maalesef hamile değilim denemeye devam :( nereye baksam hamile görüyorum çevremde darısı başımıza :(

Kızlar merhaba, memorialde tüp tedavisindeyim mtfhr 1298 mtfhr 677 ve faktör v heterozigot, pai1 homozigot. Bana clexane vericeklermiş transfer dönemi ama cerrahpaşa profu ile görüştüm o da extra coraspin kullan dedi. Memorial istemiyor diyince söylemeden kullan dedi :) simdi bilmem ben ne yapayım:)

Kızlar merhaba, memorialde tüp tedavisindeyim mtfhr 1298 mtfhr 677 ve faktör v heterozigot, pai1 homozigot. Bana clexane vericeklermiş transfer dönemi ama cerrahpaşa profu ile görüştüm o da extra coraspin kullan dedi. Memorial istemiyor diyince söylemeden kullan dedi :) simdi bilmem ben ne yapayım:)
Merhaba bende de faktör v heterezigot ve mthfr 1298 homozigot çıkmıştı 4 kaybım var 0,4 iğne ve coraspin kullandım yine bebeğimin kalbi durdu dozu az gelmiş olabilir mi diye sordum ama dozlar kilomuza göre belirleniyormuş/ siz
Sağlıklı Doğum yapmışsınız kaçtık iğne kullandınız?

Ozellikle faktör 5 oldugundan coraspirin +iğne kullandıyorlar. Siz nasıl yol izlediniz acaba

Son düzenleme:
Merhaba bende de faktör v heterezigot ve mthfr 1298 homozigot çıkmıştı 4 kaybım var 0,4 iğne ve coraspin kullandım yine bebeğimin kalbi durdu dozu az gelmiş olabilir mi diye sordum ama dozlar kilomuza göre belirleniyormuş/ siz
Sağlıklı Doğum yapmışsınız kaçtık iğne kullandınız?
Ben de 0,4lük kullandım. Doğuma kadar da devam ettim. Başlangıç kilom 63, doğum kilom 83 idi ama hic doz değişmedi

Mrb kızlar iğne kullandığım halde 2 dusuk yasadim toplamda 3 dusuk malesef ama şimdi 13 haftalikiz çok şükür ne zaman nasipse o zaman oluyor iğne hap hikaye buna ınanın tedbiren yine de kullanın tabi ama şunu bilin herseyin bir zamanı var Allah im kimseyi fazla bekletmesin hoscakalin

Bende faktor 5 ve mthfr homozigot olk gebeligimde 8 haftada kalbi durdu. Suan 16 ci hafta. 0.4 cleksan ve 80 lik ecoprin kullaniyorum ilkinde 100 luk ecoprin kullaniyordum bitek o degisti. Bayada arastirma yaptim ilgili doktorlardan da takipli gidiyorum

Mrb kızlar iğne kullandığım halde 2 dusuk yasadim toplamda 3 dusuk malesef ama şimdi 13 haftalikiz çok şükür ne zaman nasipse o zaman oluyor iğne hap hikaye buna ınanın tedbiren yine de kullanın tabi ama şunu bilin herseyin bir zamanı var Allah im kimseyi fazla bekletmesin hoscakalin
merhabalar. ben A 1298 C heterozigotum. 2 düşük ve 3. cüsü iğneye rağmen düşüğüm var. sende düşük sonrası 4. hamileliğinde 13 haftaya geldiğini en son yazmışsın. bebişine kavuşabildin mi? bende çok ümitsizin o yüzden sormak istedim. nasıl bir tedavi şekli uyguladığını.

Merhabalar nasilsiniz 2013 yilinda 2 dusuk yaptiginizdan bahsetmissiniz acaba neler yasadiniz benimde boyle sikintilarim var umarim hersey yolundadir😊

kızlar merhaba konu açılalı çok olmuş ama. Kızımdan önce 3 kez hamile kaldım. İlk bebeğimi 11 haftalıkken kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. 2. gebeliğim de kimyasal gebelik geçirdim. 3.bebeğimi 8 haftalıkken kalp durması nedeniyle kürtaj olarak aldırdım. Kayıplarım sonucunda genetik araştırma istedik. MTHFR C677T ve Factor XIII V34L gen bölgeleri için heterozigot mutant olduğu, ayrıca PAI-1 genotipinin 4G/4G olduğu saptandı. Bunun sonucunda kızıma hamile kaldığımda 4000 lik clexane iğne ve aspirin kullandım tüm gebeliğim boyunca. Çok şükür sağlıklı bir kızım var. 5. gebeliğimi 6 haftalıkken düşük sonucu kaybettim. 6. gebeliğimi de 9 haftalıkken yine kalp durması nedeniyle kaybettim. 2 hafta öncede bu nedenle kürtaj oldum. Doktoruma neden iğne ve aspirin kullanmama rağmen 2 bebek kaybettiğimi sorduğumda bunun bebeklerden kaynaklı anomalilerden olabileceğini tedavimin doğru olduğunu, normal bir gebe neden bebek kaybederse ondan kaybedebileceğimi söyledi. Bu durumda 14 bebek kaybeden hastasının olduğunu söyledi. 6 ay daha korunmamızı istedi. Sonuç olarak benim doktorumda ek tedavi yada araştırma önermedi. Şimdi bir perinatalog arıyorum. Sizlerde araştırma yapıldıysa nelere baktırdınız tekrar yazabilirmisiniz
Merhaba bir suru sikinti yasamissniz yillar once acaba neler oldu devaminda merak ettim 🤗 benimde kan sulandirici igne kullanmama ragmen kalp durdu benegimde..

Merhabalar nasilsiniz 2013 yilinda 2 dusuk yaptiginizdan bahsetmissiniz acaba neler yasadiniz benimde boyle sikintilarim var umarim hersey yolundadir😊
Sizin pıhtılaşma hangi genlerdeydi acaba kan sulandırıcıya rağmen mi düşük oldu? Kacıncı haftada oldu peki kalp atısını gordunuz ve durdumu

Merhaba, benimde p.tesi günü 4.gebeliğim sonlandı:KK43: hatta kimyasal gebeliğide sayarsak 5. Gebelik oluyor:KK43: en fazla 9. Haftaya kadar ilerliyo gebeliĞim ve ya kalbi duruyo yada hiç kalp atışı alınmıyor.4 kez kürtaj oldum.Allahım sabır versin kolaylık versin beterinden korusun ama çok zor birşey.Birçok test yapıldı.Üstelik ben tüp bebek tedavisiylede kaldım normal yollada kaldım hamile ama yinede olmadı.Peritaloji uzmanı bir kadın doğum doktoruna gitmek gerekiyor bizim gibi olanlar.Benim gittiğimde öyle bir Prof. birde doktorum beni romatoloji doktoruna yolladı daha iyi araştırılır kan ilgili olan herşey diye.Bir sürü test yaptırdım.Mthfr c766 Heterozigot ve lupus antigoagülan zayıf pozitiflik dışında birşey çıkmadı.Son iki gebeliğimde bnde kan sulandırıcı kullandım.0,4 kullandım bu son hamileliğimdede 0,6 kullandım coraspinde kullandım ama yine olmadı.Kromozom testlerimizde temiz çıktı.Kürtajdan sonra hem patojiye hem genetiğe yollandı onlarda temiz çıktı.Bir tek rahime baktırmadım bende.Onuda doktor gerek görmüyor.Temiz diyo .Kürtajımdada incelemiş bir anormallik görsem yapardık diyo ama bilmiyorum.Bizde neyapcağımızı bilmiyoruz.Bir kaç Peritaloji uzmanı doktorla daha görüşücez.Benim doktorum pgt deneyelim kanısında ama tüp bebek tedavisi yaşadığım için biliyorum.Gerçekten zahmetli bir tedavi.Yıpranıyorsun çok.Hem tedavi ol üstüne kürtaj çok zor oluyor.Eğer isterseniz bana yapılan testleri yazarım tek tek.Benim yaşadıklarımda bunlar:KK43: Rabbim yardımcımız olsun inş birdaha yaşatmasın ve beterindende korusun.
Merhaba son durumunuz nedir acaba. Bende aynıyım

Back
X