Merhaba, benimde p.tesi günü 4.gebeliğim sonlandı

hatta kimyasal gebeliğide sayarsak 5. Gebelik oluyor

en fazla 9. Haftaya kadar ilerliyo gebeliĞim ve ya kalbi duruyo yada hiç kalp atışı alınmıyor.4 kez kürtaj oldum.Allahım sabır versin kolaylık versin beterinden korusun ama çok zor birşey.Birçok test yapıldı.Üstelik ben tüp bebek tedavisiylede kaldım normal yollada kaldım hamile ama yinede olmadı.Peritaloji uzmanı bir kadın doğum doktoruna gitmek gerekiyor bizim gibi olanlar.Benim gittiğimde öyle bir Prof. birde doktorum beni romatoloji doktoruna yolladı daha iyi araştırılır kan ilgili olan herşey diye.Bir sürü test yaptırdım.Mthfr c766 Heterozigot ve lupus antigoagülan zayıf pozitiflik dışında birşey çıkmadı.Son iki gebeliğimde bnde kan sulandırıcı kullandım.0,4 kullandım bu son hamileliğimdede 0,6 kullandım coraspinde kullandım ama yine olmadı.Kromozom testlerimizde temiz çıktı.Kürtajdan sonra hem patojiye hem genetiğe yollandı onlarda temiz çıktı.Bir tek rahime baktırmadım bende.Onuda doktor gerek görmüyor.Temiz diyo .Kürtajımdada incelemiş bir anormallik görsem yapardık diyo ama bilmiyorum.Bizde neyapcağımızı bilmiyoruz.Bir kaç Peritaloji uzmanı doktorla daha görüşücez.Benim doktorum pgt deneyelim kanısında ama tüp bebek tedavisi yaşadığım için biliyorum.Gerçekten zahmetli bir tedavi.Yıpranıyorsun çok.Hem tedavi ol üstüne kürtaj çok zor oluyor.Eğer isterseniz bana yapılan testleri yazarım tek tek.Benim yaşadıklarımda bunlar

Rabbim yardımcımız olsun inş birdaha yaşatmasın ve beterindende korusun.