kan sulandırıcı ilaç tansiyon düşüklüğü yaptımı, yazarsanız sevinirim...

duru2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
529
17
96
Kocaeli
Merhabalar arkadaşlar, ben 6. haftamda kan sulandırıcı iğneye başladım (fragmin 4000) . belki tesadüf ama ona başladığım günlerden beri tansiyorum çok düşük, kafamı kaldıramıyorum, çok fenayım. uyku ve halsizlik değil tansiyon düşüklüğü. sürekli ağzım acı ve süreki miğdem bulanıyor. günde bir iki defa şiddetli öğürme ve kusma var ama bu hamileliktendir diye düşünüyorum ama tansiyon düşüklüğü ilaçtan olabilirmi?
Böyle bi durum yaşayan varmı ne olur yazın, bende en azından bundan mı emin olayım. Doktoruma ulaşamadım bundan olabileceği yeni aklıma geldi...
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bugün dr um banada verdi cleaxn ama 6000 lik yani her gün 0.6 lık vurucaz,kanama olursa kesicez,ben daha önce kullandım ama bana böyle bişey yapmadı,belki seninkisi hamişliktenndir

bende kanama yapcak diye kokuyorum bu akşam bismillah deyip başlıyoruz ınş

sanırım bir tek bende yaptı, yada sebebi başka... ankara teşekkürler cevabın için. tatlı canını üzme , tutunma kanamasıydı o bidaha olmaz...

b12 eksiklğin var mı test istedi mi dr un,benden istedi dün bakalım nasıl çıkcaz
belki kansızlık başlamştır malum 2 bebiş var

yok canım, benden tam kan sayımı dışında bişey istemediler. b12 ye gelince bayağıdan beri elevit kullanıyorum zaten belki ondan istememişlerdir. kan miktarım da gayet iyi çıktı, bide bebekler küçük şuanda bizden çok şey almıyorlar, biraz büyüyünce kansızlık filan olabiliyo ilk trimestirde olmuyo... biraz daha idare edelim bakalım... bende clexan 4000 liğe geçicem, fragmin kullanıyordum bide onu deniycem bakalım. sen gün aşırımı vuruluyorsun yoksa her gün mü?

tedavi aşamasında tüp dr um gün aşırı 0.4 cleaxn vermişti
dün üniv hastandki hematolog her gün 0.6 verdi
ben kiloluyum kiloya göre veriliyormş dr öyle dedi
kanama olursa kes dedi
şükür olmadı kanama
şükrediyorum kanama olmayınca
ama hala korkularım devam ediyor
ah bide pıt pıt ları duysam benden iyisi olmaycak
o zaman paşa paşa bekleyeceğim 9 ay söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…