Kan sulandırıcı ilaç ve prozak

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar doktorum hamile kalırsam diye bana kan sulandırıcı coraspin vermişti fakat ben bu ay depresyonum hafiften tetiklemeye başladığı için prozac'a başladım.İkisini birlikte içmemin bir sakıncası olur mu bilginiz varmı?

Buna en iyi cevabı drun verir canım burdan kimse böyle bir riske girmez.Lakin tek bildiğim depresyon ilaçları alırken hamile kalmamn gerektiği geçmiş olsun inşallah en uygun zamanda hamile kalırısın.

Buna en iyi cevabı drun verir canım burdan kimse böyle bir riske girmez.Lakin tek bildiğim depresyon ilaçları alırken hamile kalmamn gerektiği geçmiş olsun inşallah en uygun zamanda hamile kalırısın.
merhaba mesajinizi yeni gördüm cevabiniz için çok teşekkür ederim :) Maalesef hayatim boyunca belli zaman araliklariyla bu ilaçlari kullanmak zorunda kalıyorum.Doktoruma danistim ve hamile kalabilecegimi söyledi maalesef ki hayatim boyunca her yil depresyon belirtileri gösteriyorum ve ilerlememesi için onlem olarak ilaç kullaniyorum çünkü geçmişte majör depresyon tecrübem var O yüzden dr'umunda izniyle korunmuyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…