kan tahlili hakkında bilgisi olan?"

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
günaydın hanımlar.
bugün 11,30 da doktor randevum var kan vereceğim aç gideceğim ama saat biraz geç gibi geldi kan tahlilini yine de yaparlar değil mi? zor randevu buldum zaten daha erkene yoktu

günaydın hanımlar.
bugün 11,30 da doktor randevum var kan vereceğim aç gideceğim ama saat biraz geç gibi geldi kan tahlilini yine de yaparlar değil mi? zor randevu buldum zaten daha erkene yoktu
Günaydın.
11.30'taki doktor kontrolü için sabah daha erkenden kan vermeniz gerekmez miydi?
Kan verince sonuçlar şıp diye elinize verilmez ki?
Dün de benim kontrolüm 11deydi,sabah 8'de kan verdim.
Geçmiş olsun.

Günaydın.
11.30'taki doktor kontrolü için sabah daha erkenden kan vermeniz gerekmez miydi?
Kan verince sonuçlar şıp diye elinize verilmez ki?
Dün de benim kontrolüm 11deydi,sabah 8'de kan verdim.
Geçmiş olsun.
doktora gitmeden kan veremem ki doktor istemeden ilk randevum bu kontrol değil

Devlet hastanesi ise çoğu yerde 11'e kadar alınıyor.Dr muayesinde de bekleyebilir,sıranız kayabilir,kan vermede sıra olabilir(yoğun hastane ise)öğle saati paydosu olabilir.En iyisi hastaneyi aramak.Madem zor aldım randevu diyorsunuz muayenizi olursunuz,kan vermek için ertesi günü beklersiniz.

Aaaaa pardon pardon,yanlış anlamışım.:oops:
Öğle tatiline denk gelirse ne olacak,acaba öğle tatili yapmıyor mu kan merkezleri?:KK64:

bilmiyorum ki bende valla hiç :KK64:

Devlet hastanesi ise çoğu yerde 11'e kadar alınıyor.Dr muayesinde de bekleyebilir,sıranız kayabilir,kan vermede sıra olabilir(yoğun hastane ise)öğle saati paydosu olabilir.En iyisi hastaneyi aramak.Madem zor aldım randevu diyorsunuz muayenizi olursunuz,kan vermek için ertesi günü beklersiniz.

anladım teşekkür ederim..

Back
X