Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz tebrikler 2 gün sonra kan verin artış iyiyse sağlıklıdırHerkese merhabalar.Adete 3 gün kala kan testim bu şekilde çıktı. Sizce nasıl hamile miyim ve kan sonucum normal mi?
GebesinizHerkese merhabalar.Adete 3 gün kala kan testim bu şekilde çıktı. Sizce nasıl hamile miyim ve kan sonucum normal mi?
Evet pazar günü yapmıştım silik çıkmıştıGebesinizevde idrarla yaptiniz mi hic?
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahHerkese merhabalar.Adete 3 gün kala kan testim bu şekilde çıktı. Sizce nasıl hamile miyim ve kan sonucum normal mi?
Hayırlı olsun 1 hafta sonra kese gözükürHerkese merhabalar.Adete 3 gün kala kan testim bu şekilde çıktı. Sizce nasıl hamile miyim ve kan sonucum normal mi?
Belirtin var mıydı?
Normal adet olacakmişim gibi hissediyorum. Hiçbir şüphem olmadı. İçimden bir ses test yapmamı söyledi o şekilde test yaptım pozitif çıktı. Mesela şu an aynı adet öncesi gibi göğüs hassasiyeti, bacağa vuran ağrı ve kasık ağrım var. Öyle akıntım falan da yokBelirtin var mıydı?