E ephsunn Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2025 63 5 1 Pazartesi 19:38 Konu Sahibi Konu Sahibi ephsunn #1 Kızlar anlayan varsa lütfen bekliyorum yorumlarınızı annemin sonuçları birkaç rahatsızlığı var anlamadık yorumlarsanız çok mutlu olurum
Kızlar anlayan varsa lütfen bekliyorum yorumlarınızı annemin sonuçları birkaç rahatsızlığı var anlamadık yorumlarsanız çok mutlu olurum
melnes MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥ Kayıtlı Üye 27 Eylül 2010 1.767 2.221 683 45 Pazartesi 19:44 Konu Sahibi Konu Sahibi ephsunn #2 Annemizin şekeri biraz yüksek ..birde hhb yüksek çıkmış oksijen azlığı var..geçmiş olsun..
E ephsunn Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2025 63 5 1 Pazartesi 20:06 Konu Sahibi Konu Sahibi ephsunn #3 melnes .!.: Annemizin şekeri biraz yüksek ..birde hhb yüksek çıkmış oksijen azlığı var..geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederiz evet şekeri arada yükseliyor genetik ailede. Oksijen azlığı sebebi kalp hastalıklarından olabilir mi delik var kalbinde ve çok sigara içiyor
melnes .!.: Annemizin şekeri biraz yüksek ..birde hhb yüksek çıkmış oksijen azlığı var..geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederiz evet şekeri arada yükseliyor genetik ailede. Oksijen azlığı sebebi kalp hastalıklarından olabilir mi delik var kalbinde ve çok sigara içiyor
melnes MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥ Kayıtlı Üye 27 Eylül 2010 1.767 2.221 683 45 Pazartesi 20:38 Konu Sahibi Konu Sahibi ephsunn #4 Evet malesef sigara kullanımı ve kalp rahatsızlığı yapar..temiz hava almali ve nefes egzersizleri yapması gerekir annenizin.. geçmiş olsun tekrar .
Evet malesef sigara kullanımı ve kalp rahatsızlığı yapar..temiz hava almali ve nefes egzersizleri yapması gerekir annenizin.. geçmiş olsun tekrar .
E ephsunn Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2025 63 5 1 Pazartesi 20:46 Konu Sahibi Konu Sahibi ephsunn #5 melnes .!.: Evet malesef sigara kullanımı ve kalp rahatsızlığı yapar..temiz hava almali ve nefes egzersizleri yapması gerekir annenizin.. geçmiş olsun tekrar . Genişletmek için tıkla... Ah keşke bıraktırabilsem. Önerileriniz için çok teşekkürler tekrardan. Sağolun.
melnes .!.: Evet malesef sigara kullanımı ve kalp rahatsızlığı yapar..temiz hava almali ve nefes egzersizleri yapması gerekir annenizin.. geçmiş olsun tekrar . Genişletmek için tıkla... Ah keşke bıraktırabilsem. Önerileriniz için çok teşekkürler tekrardan. Sağolun.
melnes MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥ Kayıtlı Üye 27 Eylül 2010 1.767 2.221 683 45 Pazartesi 21:51 Konu Sahibi Konu Sahibi ephsunn #6 ephsunn .!.: Ah keşke bıraktırabilsem. Önerileriniz için çok teşekkürler tekrardan. Sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim..birakamasada azaltmali mutlaka.. sağlıkli günler diliyorum..
ephsunn .!.: Ah keşke bıraktırabilsem. Önerileriniz için çok teşekkürler tekrardan. Sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim..birakamasada azaltmali mutlaka.. sağlıkli günler diliyorum..