Gebeliğe Hazırlık Kan tahlili sonucum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

civcivsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1.362
1.232
83
27
Pazartesi tekrar gel denildi sadece ne diyorsunuz kızlar??

Eklentiler

• Screenshot_20211001_095358_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20211001_095358_com.android.gallery3d.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 238
tebrikler hamilesiniz. iki gün donra tekrar kan verip artışa bakın. en az yüzde 60 artmış olmalı.

Yaaa inşallah sağlıkla ilerler dua eder misiniz pazartesi artışa bakılacak 🙈❣️❣️
Ederim tabi sizde benim için dua edin bende sizinle aynı durumdayım yarın beta da artış için kan vereceğim inşallah Artmıştır sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim 🥰🤲 aminn bide bu kan verme olayı kese görünene kadarmış kese gorundukten Sonra ultrasondan takiplere devam edicekmişiz

Öyle yapacağım kuzum ama beklemek öldürüyor işte 🙈 pazartesi yükselmiş olursa inşallah kan verecek miyim bir daha
Doktorlar ister 2 gün sağlıklı artış olmuş mu diye bakarlar adet geçti mi kaçinci gün.

Ederim tabi sizde benim için dua edin bende sizinle aynı durumdayım yarın beta da artış için kan vereceğim inşallah Artmıştır sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim 🥰🤲 aminn bide bu kan verme olayı kese görünene kadarmış kese gorundukten Sonra ultrasondan takiplere devam edicekmişiz
Ayy acaba kese kaç binde görünüyor benim ilkte 1700 vajinal ultrasondan bakılmştı Amiiiin edeceğim dua aklımdasınız artık sizin kaç gün oldu öğreneli 🙏🌸💕

Ayy acaba kese kaç binde görünüyor benim ilkte 1700 vajinal ultrasondan bakılmştı Amiiiin edeceğim dua aklımdasınız artık sizin kaç gün oldu öğreneli 🙏🌸💕
Allah kabul etsin 🥰💕Bende 1000 2000 arası görünür diye duydum araştırdığımda öyle çıktı karşıma. 29eylul de idrar testi yaptım silik çizgiydi 30 da kan verdim pozitif çıktı hemen doktora gittim rahim kalınlaşmış dedi 2 Ekim'de artış için kan ver 11 Ekim'de tekrar muayeneye gel dedi

Allah kabul etsin 🥰💕Bende 1000 2000 arası görünür diye duydum araştırdığımda öyle çıktı karşıma. 29eylul de idrar testi yaptım silik çizgiydi 30 da kan verdim pozitif çıktı hemen doktora gittim rahim kalınlaşmış dedi 2 Ekim'de artış için kan ver 11 Ekim'de tekrar muayeneye gel dedi
Ayy çok heyecanlı ya ben de pazartesi tekrar vereceğim artış olmuşsa kadın doğuma ne zmaan gideceğiz acaba? Adetten 1 hafta sonra felan mı bilginiz var mı? Kürtaj olmuştum 8 haftalık ama şuan bir şey hatırlamıyorum heyecandan🙈❤️🌸

Back
X