• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan tahlillerini devlet hastanesinde yaptıran arkadaşlar sonuçları ne zaman aldınız ?

tupbaby

gelBEBEĞİMgönlümeGEL
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
1.770
2
66
İstanbul
Sizden ricam ben kan tahlillerimi pazartesi günü devlet hastanesinde yaptırıcam .Acaba ne kadar sürede sonuçlar çıkıyor. Bilgisi olan bana yazabilir mi ??
Özelde yaptırmadım çünkü 500-570 tl arası fiyat verdiler. Acil cevap bekliyorum kızlar mirmirmirmir

hastaneden hastaneye değişiyormu bilmiyorum tabi birde ne sonucu beklediğine bağlı ben hormon beta hcg filan bunları sabah verip öğlen alıyorum sonuçları

hastaneden hastaneye değişiyormu bilmiyorum tabi birde ne sonucu beklediğine bağlı ben hormon beta hcg filan bunları sabah verip öğlen alıyorum sonuçları

Sensizhayat cevabın için teşekkür ederim. İstenilen tahliller bunlar acaba kaç günde sonuçları verirler :((

hemogram-tit-kan şekeri-üre-kreatinin-sgot-sgpt-total bilirubin-direkt bilirubin-kanama zamanı-pıhtılaşma zamanı-HBsAg-HIV-HCV-TOXOPLASMA lgG-TOXOPLASMA lgM-rubella lgG-rubella lgM-TSH-SERBEST T3-SERBEST T4-INR-APTT

evet ertesi gun veriyolar sonuçları hatta barkot verdilerse netten bakıp sonuçlarını sende dökebilirsin
kan verdiğin hastanenin sitesine bi gir istersen

cnm bugün taksim ilk yardıma gittim yapmıyorlarmış :( yarın için okmeydanı ssk dan randevu aldım sabah oraya gidicem bakalım :(( bazen isyan ediyorum bu ülkede yaşadığıma :çok üzgünüm:

tüm testlere eşimininkilerde dahil 100 tl ödedim bende özelde sorduğumda 450 tl dediler sevk alabilirsen bedava yapıyorlar

Back
X