kan tesit negatifken sonra pozitif olan var mı? bende oldu

karame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
13
1
36
Edirne
19 Ocakta adet olamam gerekiyordu. 3 gün geçince kan testi yaptırdım sonuç negatif. geçikmemim 19. gününde bir umut yaptığım idrar testi pozif çıktı. bugün tekrer kan testi yaptırdım sonuç gerçekten pozitif ama değer 46 . çok düşük dediler. salı doktora gidecem kafam çok karıştı sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim. benim gizi bir olay yaşayan var mı kızlarrr

hayırlı osun inşallah herşey yolunda ve gönlünce gider

19 Ocakta adet olamam gerekiyordu. 3 gün geçince kan testi yaptırdım sonuç negatif. geçikmemim 19. gününde bir umut yaptığım idrar testi pozif çıktı. bugün tekrer kan testi yaptırdım sonuç gerçekten pozitif ama değer 46 . çok düşük dediler. salı doktora gidecem kafam çok karıştı sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim. benim gizi bir olay yaşayan var mı kızlarrr

inşallah değerlerin artar canım benimde aynısı oldu hatta 20-25 gün oldu gecikme kan testinde 8000 li bişey çıktı ama kaybettim bebişimi geç döllenmede olabiliyo inşallah tutunur bebişin

benim durumum da seningibi sayılır,7. günü yaptırdım kan testini bugün 16. gün ve hala olmadım.korkuyorum sonuç negatif çıkacak diye beklemekteyim çaresiz...

Eğer değer 2 gün sonra 2 ye katlıyorsa hamilesin değilse sanırımki kimyasal gebelik benimde bu şekilde 2 gebeliğim oldu

Back
X