U umrn0 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2025 10 0 1 25 Salı 17:00 Konu Sahibi Konu Sahibi umrn0 #1 Merhaba kızlar adetim 7 gün geçti ve iki gün önce kan testi yaptırdım fakat sonuç 0.200 çıktı sonradan yükselen var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba kızlar adetim 7 gün geçti ve iki gün önce kan testi yaptırdım fakat sonuç 0.200 çıktı sonradan yükselen var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.696 En iyi cevaplar 1 66.098 598 Salı 17:01 Konu Sahibi Konu Sahibi umrn0 #2 0.2 çıkmış. 7 gün gecikmede gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum.
U umrn0 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2025 10 0 1 25 Salı 17:03 Konu Sahibi Konu Sahibi umrn0 #3 pamuk musun nesin .!.: 0.2 çıkmış. 7 gün gecikmede gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olabilir mi peki normalde benim adetim hiç Şaşmaz günü gününe olurum ve hiçbir sorunum yok kist falan tekrar mi kan testi vermeliyim
pamuk musun nesin .!.: 0.2 çıkmış. 7 gün gecikmede gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olabilir mi peki normalde benim adetim hiç Şaşmaz günü gününe olurum ve hiçbir sorunum yok kist falan tekrar mi kan testi vermeliyim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.696 En iyi cevaplar 1 66.098 598 Salı 19:55 Konu Sahibi Konu Sahibi umrn0 #4 umrn0 .!.: Geç döllenme olabilir mi peki normalde benim adetim hiç Şaşmaz günü gününe olurum ve hiçbir sorunum yok kist falan tekrar mi kan testi vermeliyim Genişletmek için tıkla... Doktora gidin olmazsa. Belki geç döllenme de olabilir bilemiyorum.
umrn0 .!.: Geç döllenme olabilir mi peki normalde benim adetim hiç Şaşmaz günü gününe olurum ve hiçbir sorunum yok kist falan tekrar mi kan testi vermeliyim Genişletmek için tıkla... Doktora gidin olmazsa. Belki geç döllenme de olabilir bilemiyorum.