Kan testi negatif ama adet gecikmesi

Roadwarriror

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
3
1
1
25
Adetim 30 gün gecikti. İlişkiden 30 gün sonra yaptırdığım kan testim 0.35 çıkarken bir hafta sonra 0.94 çıktı hamilelik olabilir mi? Doktor adet söktürücü verdi.

Adetim 30 gün gecikti. İlişkiden 30 gün sonra yaptırdığım kan testim 0.35 çıkarken bir hafta sonra 0.94 çıktı hamilelik olabilir mi? Doktor adet söktürücü verdi.
Benimde adetim 13 uncu gün bugün hâlâ yok 9 gün test yaptm beta 1.0 çıktı idrar testleri yaptım ucgun arayla bugün yine yaptım negatif anlamadım 😔

Benimde adetim 13 uncu gün bugün hâlâ yok 9 gün test yaptm beta 1.0 çıktı idrar testleri yaptım ucgun arayla bugün yine yaptım negatif anlamadı
Belirti varmı sende ? Kan testi verdinmi

Eve
Benimde adetim 13 uncu gün bugün hâlâ yok 9 gün test yaptm beta 1.0 çıktı idrar testleri yaptım ucgun arayla bugün yine yaptım negatif anlamadım 😔
Evet yaptırdım. Korunmasız ilişkiden 30 günkü beta 0.35 çıktı. Bir hafta sonra yani ilişkiden 37 gün sonra ise 0.94 çıktı.

İlişki üzerinden 30 gün geçmiş gebelik yok olsa şu anda beta uçuyor olmalıydı. Doktorunuz da söktürücü vermiş kullanabilirsiniz.

Back
X