Kan testi negatif cikip sonra + olan varmi

Bende b i hfta önce yaptirdim negatif cikti .. Bugun baska bi doktor cikmaz gunun gecsin once dedi

Çok isteyince bebeği kulaktan duyma belirtiler ya da daha önce yaşadığın belirtileri yaşayabiliyorsun hamile kalmadan önceki ay benim de günü gününe olan regl 8 gün gecikti ve bildiğin belirti yaşadım. Ondan sonra bi daha bu kadar takmıcam olursa olur, olmazsa canım sağolsun dedim bi sonraki ay hamile kaldım. Bilmiyorum belki kimyasal hamilelik geçirdim o ay sonuçta doktora gitmedim ama bebeği çok isteyince belirti görebilirsin maalesef.

bence gecikmen olduysa kan tahlilini tekrarla. sana umut vermek istemem ama belkide geç döllenme olmuşsundur. o yüzden kanın sonradan arta bilir. bu durumu yaşayan bi kişi biliyorum. adetin gectiyse bi kaç gün git kan tahlilini yaptır. bizlerede inşallah güzel haberler verirsin

Canım benim adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım. 0.18 çıkmıştı. Adetim 1 gun gecikince idrar testi yaptim onda pozitif cikti. Ama söylediğim gibi tahmini dollenmeden sadece 8 gün sonra kan testi yaptirmistim. Sağlık ocağında yaptırmıştım. Ya kan tüpünu karıştırdilar ya da test için çok erkendi.

Ben adetimi 2 gun gecti yaptim tek cizgi 6 gun gecti tekrar yaptim cift cizgi hemen belli olmuyor bazen

Valla bende yasadim ayni duyguyu adete 4 kala 2.92 cikti adet gunu idrar testi yaptim gayet silik cizgi cikti inanamadik bi yerde okumustum eger test silikse ve suyun altina tutuldugunda kaybolmuyosa test pozitif demekmis bend eoyel yaptim baktim kaybolmadi hemen ertesi gun dra gittim adetten bigun sonra 158 le ogrendim hamile oldumu oysaki ilk kan testini vermeden oncde silik cizgi cikmisti neyseki suan 15+1gunluk hamileyim stres yapma yeter insaAllah guzel haberler alirsin cnm

ben dün yaptım 0.1 cıktı adetime 1 gün vardı ve bütün belirtileri yasiyorum onun üzerine ben idrar testi yaptım hemde 4vtane hepside hemencecik pozitif cıkıyor ama kanda negatiti dün bugun sabah yine yaptım yine pozitif idrar ama bilmiyorum adette olmadım biraz daha bekliycem olmazsam tekrar kan verecem sizce var mı ihtimalim yada aceba yankıslıkmı oldu kan tahlilinde

belki ge. döllenme yaşıyor olabilirsin. kan tahlilini tekrarla hamileysen eğer artış gözükür

bilmiyorum ama gec döllenmede olsa en azından 4yada5 cıkması gerekmezmiydi insallah artar ama ben umudumu kestim 1 bile cıkmadı idrar testlerinin dördüde bozuk demek çıkmadığına göre

bilmiyorum ama gec döllenmede olsa en azından 4yada5 cıkması gerekmezmiydi insallah artar ama ben umudumu kestim 1 bile cıkmadı idrar testlerinin dördüde bozuk demek çıkmadığına göre

Muhtemelen olmustur cunku bendede sikinti oldu yani ilk kani verneden yaptigimdada net ciki ikinci cizgi sonra kanda negatif cikti sonra tekrar test yaptim bida oyle cikonca kan verdim hamillelimo ogrendim sen bence tekrarla testi ve baska bi hastanede baktir kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…