Benim icinde mi gecerli buKanda yoksa yoktur, üzgünüm.
bence gecikmen olduysa kan tahlilini tekrarla. sana umut vermek istemem ama belkide geç döllenme olmuşsundur. o yüzden kanın sonradan arta bilir. bu durumu yaşayan bi kişi biliyorum. adetin gectiyse bi kaç gün git kan tahlilini yaptır. bizlerede inşallah güzel haberler verirsinKizlar lutfen bana yardimci olun cidden cok zor durumdayim kafayi yemek uzereyim... Gecen sene nisan ayinda dusuk yaptim bu sene mayis ayindan beri korunmasiz esimle iliskiye girdik ama sonuc hep husran ben 24-26 en gec tas catlasin 28 gunde bir adet goren insanim adet olcagmida anliyorum sabah karin agrisi bir saat sonra regl olmusum ama bu ay belirti yoktu adet mide yanmasi koku hassasiyeti goguslerde siskinlik ve en onemlisi 4 gundur inanilmaz kasiklarimda agri var suan cok agri cekiyorum insanlar suratima bakip noldu sana neyin var solgunsun diyebilecek kadar ben pazartrsi gunu adetime 2 gun kala beta hcg yaptim ama sonuc 0.02 benim hic adetim gecmez ama israrla hala hamile oldugumu dusunuyorum kuruntu degil emnim sanki sizinde kan testinde negatif cikip poztif olan varmi suan adetim gecti.. Yaptirmya korkuyorum acaba dusuk sancisimi bu bilmiyorum cok mutsuzum bir yardim edin nolur
belki ge. döllenme yaşıyor olabilirsin. kan tahlilini tekrarla hamileysen eğer artış gözükürben dün yaptım 0.1 cıktı adetime 1 gün vardı ve bütün belirtileri yasiyorum onun üzerine ben idrar testi yaptım hemde 4vtane hepside hemencecik pozitif cıkıyor ama kanda negatiti dün bugun sabah yine yaptım yine pozitif idrar ama bilmiyorum adette olmadım biraz daha bekliycem olmazsam tekrar kan verecem sizce var mı ihtimalim yada aceba yankıslıkmı oldu kan tahlilinde
Muhtemelen olmustur cunku bendede sikinti oldu yani ilk kani verneden yaptigimdada net ciki ikinci cizgi sonra kanda negatif cikti sonra tekrar test yaptim bida oyle cikonca kan verdim hamillelimo ogrendim sen bence tekrarla testi ve baska bi hastanede baktir kandaben dün yaptım 0.1 cıktı adetime 1 gün vardı ve bütün belirtileri yasiyorum onun üzerine ben idrar testi yaptım hemde 4vtane hepside hemencecik pozitif cıkıyor ama kanda negatiti dün bugun sabah yine yaptım yine pozitif idrar ama bilmiyorum adette olmadım biraz daha bekliycem olmazsam tekrar kan verecem sizce var mı ihtimalim yada aceba yankıslıkmı oldu kan tahlilinde
neyemi gittin dusuk icin nasil anladin dusuk oldugunuevet kızlar hamileymişim ve dün düşük yaptım ne diyecem hayırlısı olsun...
Çok geçmiş olsunevet kızlar hamileymişim ve dün düşük yaptım ne diyecem hayırlısı olsun...
Gecmis olsun rabbim saglicakla tekrar bir bebek nasip etsin sana canim bnm insaAllah en kosa zamanda tekrar nasip eder sanaevet kızlar hamileymişim ve dün düşük yaptım ne diyecem hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?