kan testi negatif olup gebe olanlar lütfen yardıııım.adet düzensizliği ve gebelik

gozdem25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
636
12
38
35
Kocaeli
arkadaşlar kan testi negatif olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı.testim negatif ama belirtilerim devam ediyo

3gun geçmiş ve kanda baktirdiysaniz bence gebelik yoktur ama emin olmak icin doktora gidin her gecikme hamilelik belirtisi olmuyor kafaniza cok takiyorsaniz psikolojik olarakta belirtileri hissedebilirsiniz. .

Alt kisimda acikladim cnm umarim yardimci olmusumdur..

cevabınızdan ötürü tsk ederim en iyisi regli gelmezse 2 hafta sonra testi tekrarlamak. diğr hamilaliğimde regli tarihinden 2 hafta sonra idrarda ancak sonuç almıştım sanırım o beni ümitlendiriyor ama ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı:19:

arkadaşlar kan testi negatif olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı.testim negatif ama belirtilerim devam ediyo

Canim bende ayni durumdayim seninle 6 gün gecikti hala tik yok bat 15di bende 16 si kan test yaptim 0, 100 :(

cevabınızdan ötürü tsk ederim en iyisi regli gelmezse 2 hafta sonra testi tekrarlamak. diğr hamilaliğimde regli tarihinden 2 hafta sonra idrarda ancak sonuç almıştım sanırım o beni ümitlendiriyor ama ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı:19:

cok üzüldüm:'( ozaman sende gec dollenme oluyor canm ins.bebis vardır ins.yumurtaliklarin duzenli calisiyor mu?

henüz 3 gün geçti.bat tarihim 18 idi ben 17 sinde kan testi yaptırdım negatif.0.290 :18:

canım bende daha adet olmadım.ve 2 gündür aşırı bi akıntım var.karnım kaç gündür ağrıyo sızlıyo batıyo.yine ümitlenmiyim diorum üzülürüm diorm ama elimde değil. yani vücudum çok garip değişik şeyler hissediyorum.acaba geç döllenmeme diyorm. benimde ilki öyleydi ya. o gün sen ben secido negatif diye açıklayıp üzüldük ama hala gelen giden yok.bakarsın bu sefer pozitifff diye yazarız burdan. geç döllenmeyse hala umudumuz var :) test aldım haftaya cumaya kadar adet olmazsam ozaman yapıcam 1o gün geçmiş olacak.acele etmiycem bu sefer:1:

canım bende daha adet olmadım.ve 2 gündür aşırı bi akıntım var.karnım kaç gündür ağrıyo sızlıyo batıyo.yine ümitlenmiyim diorum üzülürüm diorm ama elimde değil. yani vücudum çok garip değişik şeyler hissediyorum.acaba geç döllenmeme diyorm. benimde ilki öyleydi ya. o gün sen ben secido negatif diye açıklayıp üzüldük ama hala gelen giden yok.bakarsın bu sefer pozitifff diye yazarız burdan. geç döllenmeyse hala umudumuz var :) test aldım haftaya cumaya kadar adet olmazsam ozaman yapıcam 1o gün geçmiş olacak.acele etmiycem bu sefer:1:

Canim bende ayni durumdayim seninle 6 gün gecikti hala tik yok bat 15di bende 16 si kan test yaptim 0, 100 :(

canım benim bat 22 si bugün yani kanda baktırdım 0,103 cıktı doktor 2 hafta sonra tekrar baktır dedi.napsamki belirtim yok benim.adet söktürücü içmiyim demi

canım benim bat 22 si bugün yani kanda baktırdım 0,103 cıktı doktor 2 hafta sonra tekrar baktır dedi.napsamki belirtim yok benim.adet söktürücü içmiyim demi

Benimde bu gece ile 7 gün gcti 3.gun kann testi yaptrdm 0, 100 ama hala gelen giden yok :/ bence bekle geç döllenme olasılığı vvar ins hamissindir ins

Canim benim 4 gün gecmisti günüm kanda 1.20 negatifti. Adet olmyinca 16. Gün tekrarladim 126 pozitif cikti. Gebelik kesesini göremedik henüz haftaya tekrar gidicem ama rahim kalinlasmis :) sende bekle testi tekrarla bence eviren ceviren Allah ümidini kaybetme..

Canim benim 4 gün gecmisti günüm kanda 1.20 negatifti. Adet olmyinca 16. Gün tekrarladim 126 pozitif cikti. Gebelik kesesini göremedik henüz haftaya tekrar gidicem ama rahim kalinlasmis :) sende bekle testi tekrarla bence eviren ceviren Allah ümidini kaybetme..

Senin şu mesajin umutlandirdi beni bende 3 gun gecince gittim 0,100 bgun 7 gün oldu snce benimde yukselirmi

canım içme bence. doktorda demiş üstelik 2 hafta sonra bidaha yaptır die. demek 2 haftada değişebiliyo.ayy ümitlendim bende ya.. bekleyelim bence canım :) hayırlısı

hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım..
ayy ne güzel ya inşallah bizimde öyledir. bende adet günü(18 şubat salı ) yaptırdım kan testi negatif.adetim geçeli 5 gün oldu.hala adet olmadm ve bi kaç hamilelik belirtileri yaşıyorum.inşallah bizde senin gibi sonradan seviniriz.) en az 10 gün geçsin öyle test yapıcam bu sefer :)
valla umutlandım :16:

Son düzenleme:
hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım..
ayy ne güzel ya inşallah bizimde öyledir. bende adet günü(18 şubat salı ) yaptırdım kan testi negatif.adetim geçeli 5 gün oldu.hala adet olmadm ve bi kaç hamilelik belirtileri yaşıyorum.inşallah bizde senin gibi sonradan seviniriz.) en az 10 gün geçsin öyle test yapıcam bu sefer :)
valla umutlandım :16:

bende biraz umutluyum ama her an kırmızı kartta yiyebilirim açıkçası. kasık ağrım pek kalmadı sadece göğüs şişliği çevresinin ara ara kararması ve mavi damarlar var birde karın şişliği var. birde benim diğer gebelikte gec döllenme olmuştu biraz ondan da ümitliyim haftaya pazartesi testi tekrarlayacağm gelmezse. diğer hamilelikte idrarda 12 gün sora çıkmıştı. bakalım inşallah hayırlı haberlr alırız . birbirimizden haberdar kalalım:18::18::18::18::18:

Rabbim inşallah sağlıkla bebeğini kucağna almayı nnasip eder bize umut oldun inan ki
:34::34::34:

Back
X