Gebeliğe Hazırlık Kan testi negatif olup hamile olan ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Kızlar adet gecikmemin bugün 8. Günü bugün kan testi negatif yani doktor gebelik yok dedi bi kaç tane paylaşım okumuştum geç döllenmeyle alakalı böyle birsey yaşayıp daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?

Kan da yoksa kesin yoktur. Geç döllenme demek yumurtlamanın geçe kalması geç döllenmesi reglin uzaması demektir canım. Yumurtlama tarihini biliyor musun

Kan da yoksa kesin yoktur. Geç döllenme demek yumurtlamanın geçe kalması geç döllenmesi reglin uzaması demektir canım. Yumurtlama tarihini biliyor musun
Malesef bilmiyorum yani şöyle normalde adetim düzensiz ama son iki aydir ayni gününde geliyordu telefondaki uygulamaya göre ayın 25iyle 31i arasını yumurtlama günleri olarak gösteriyor ayın 30unuda ovülasyon dönemi yaziyor tabi adet döngü günüme 35 yazmıştım ama son iki aydir 30 günde gelmisti

Takvime göre olmaz zaten düzensizmiş. Tam günü bilemediğin için gecikmeye bişey denemez zaten düzensizmiş ama kanda yoksa yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…