Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahAdet olmazsan test yap . Daha dört gün varmış cikmayabilir.
Gerçektenmi ya umut ışığı doğdu içimde inş benimde öle olurBen varım. Adete 1 hafta kala negatif cıktı adet günü 58 cıktı
14 gün öncesinde değil iğneden 14 gün sonra ve adetime 4 gün var yazdım14 gün önceden pozitif çıkma ihtimali var mı sence??
Ay ne güzel maşallah hayırlısı inşallah ya içim umutla dolduBenim adet olmam gereken günün ertesi negatif çıktı.idrarda silik çıkınca 4 gün sonra yaptırdık pozitif çıktı..ikizlrrimiz oldu hatta.. Allah hakkınızda hayırlısını versin
Aynen öle yapmayı denicem teşekkürlerErken yapmışsın canım. Adet gününü bekle olmazsan testi tekrarla.
MuciZe dedikleri bu olsa gerekVar. İkinci çocuğumda kan testi yapıldı yok çıktı. Meğerse o sırada daha başlangıçmis gebelikte 25 test yapıldı yok diye 30unda kaynimin nişaninda iyi bir döktürdum 12sinde bir aylık gebe çıktım. Şimdi maşallah 2 yaşına girecek
İnşallah ya Allah ol dedikten sonra mucize işteAdetim geçtikten 10 gün sonra yaptım kanda değer 0 çıktı. Adet olmayınca 16.cu gün yine tekrarladim kanda ve sonuç 80 çıktı. Geç döllenme olmuş benimki. Insallah sizde hamilesinizdir :)