kan testi sonucu kac olursa gebe oluruz

sadiye10

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
51
9
13
41
Merhaba arkdslr.adtmdn 2 gun gcti.kan testi yaptrdm 12 ckti sizce negatif mi.yardmlarnzi beklyrm.

Muhtemelen gec yumurtladiginiz icin deger dusuk cikmis. Gebeligij saglikli olup olmadigini bilebilmek icin 2 gun sonraki testte 2ye katlamasi lazim en az. Degeriniz dusuk ama bu sonuca gore gebesiniz.

Muhtemelen gec yumurtladiginiz icin deger dusuk cikmis. Gebeligij saglikli olup olmadigini bilebilmek icin 2 gun sonraki testte 2ye katlamasi lazim en az. Degeriniz dusuk ama bu sonuca gore gebesiniz.
Gercekten mi.d ck tskkr edrm.ck mu dsk.iki gun snra yptrm hemen.

Gercekten mi.d ck tskkr edrm.ck mu dsk.iki gun snra yptrm hemen.
Cnmm test kagina bak. Sinir yazar. Bazi yerler 5 bazilari 10dan yuksekse gebelik var der. Suan icin cok dusuk cnm. Insallah artarak devam etsin.

Merhaba arkdslr.adtmdn 2 gun gcti.kan testi yaptrdm 12 ckti sizce negatif mi.yardmlarnzi beklyrm.
Cnm benim gec dollenme olmustu ama doktorlara bunu bi turlu anlatamdim onlar yok dedi ben var biliyorum dedim uc haftalikken kan vermistim 56.6 cikmsti doktor israrla yok dedi hissediyorsan vardir canini skma

Cnm benim gec dollenme olmustu ama doktorlara bunu bi turlu anlatamdim onlar yok dedi ben var biliyorum dedim uc haftalikken kan vermistim 56.6 cikmsti doktor israrla yok dedi hissediyorsan vardir canini skma
56 ckmasna ragmen yok mu ddlr.benim dha 12 korkyrm yoktr die

56 ckmasna ragmen yok mu ddlr.benim dha 12 korkyrm yoktr die
Aynen yok dediler cunku ultrasonla gornmedigi icin kimyasal gebelik olabilir dediler bekledim iki hafta daha ve ancak gorulebildi bebisim 6 haftalikmis test yaptigimdada uc hafta falanmis 12 cok dusuk bi rakam degil bekle sen biraz daha tekrar kan ver

bnmde ilk öğrendiğimde 76 dı bana da kimyasal gebelik olabilir demişti hatta kimseye söleme hamileyim diye demişti dr ama yanıldı inşallah seninde öledir bebişin sana tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…