Muhtemelen gec yumurtladiginiz icin deger dusuk cikmis. Gebeligij saglikli olup olmadigini bilebilmek icin 2 gun sonraki testte 2ye katlamasi lazim en az. Degeriniz dusuk ama bu sonuca gore gebesiniz.
Muhtemelen gec yumurtladiginiz icin deger dusuk cikmis. Gebeligij saglikli olup olmadigini bilebilmek icin 2 gun sonraki testte 2ye katlamasi lazim en az. Degeriniz dusuk ama bu sonuca gore gebesiniz.
Cnm benim gec dollenme olmustu ama doktorlara bunu bi turlu anlatamdim onlar yok dedi ben var biliyorum dedim uc haftalikken kan vermistim 56.6 cikmsti doktor israrla yok dedi hissediyorsan vardir canini skma
Cnm benim gec dollenme olmustu ama doktorlara bunu bi turlu anlatamdim onlar yok dedi ben var biliyorum dedim uc haftalikken kan vermistim 56.6 cikmsti doktor israrla yok dedi hissediyorsan vardir canini skma
Aynen yok dediler cunku ultrasonla gornmedigi icin kimyasal gebelik olabilir dediler bekledim iki hafta daha ve ancak gorulebildi bebisim 6 haftalikmis test yaptigimdada uc hafta falanmis 12 cok dusuk bi rakam degil bekle sen biraz daha tekrar kan ver
bnmde ilk öğrendiğimde 76 dı bana da kimyasal gebelik olabilir demişti hatta kimseye söleme hamileyim diye demişti dr ama yanıldı inşallah seninde öledir bebişin sana tutunmuştur