Kan testi sonucu yardimm

ditanem

D&M
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
110
39
18
Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim kan değeri sonuçlarım böyle çıktı. ama bana adet tarihine yakında böyle sonuç çıkıyor dediler ümitlenme dediler. Böyle olan var mı

Eklentiler

• IMG-20161110-WA0086.webp
    IMG-20161110-WA0086.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 188
Hamilesiniz Tebrikler ama daha çok küçük 2 gün sonra yine tekrarlayın . adet öncesi 100 un altında değeri çıkan suan kucağına alan bir çok insan var

Bende adet öncesi bir kere yaptırmıştım şüphelenip 0.1 cikti düşünün . öyle birşey yok size yanlış bilgi vermişler

Ay çok teşekkür ederim bi anda moralim bozuldu çünkü hemen eşime sürpriz için hediyeler almıştım :) sizce yapiyim mi yani surprizi

adet tarihine yakın yaptırmıstım bende hicde boyle sonuc cıkmadı bu resmen gebelik gostergesi yani

Adete Bi gün kala bile yoksa 1.20 çıkıyor. Sen hamilesin Can'ım tebrikler

Canım gözün aydin hamilesin.hayırlı bi şekilde allah tamamına erdirsin

Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim kan değeri sonuçlarım böyle çıktı. ama bana adet tarihine yakında böyle sonuç çıkıyor dediler ümitlenme dediler. Böyle olan var mı
hayirli olsun canm hamilesin ben hamileligimi ilk ogrendigimde hcg cok susuk degerdeydi doktorumda yakin arkadasimdi ona sormustum.bu hormon baska bi sebeple artarmi vucutta die oda hayir tek sebebi budur dedi 10 uzerindeyse hamile sayilirsin dedi :)

Herkes demiş ama dayanamadım canım 107 bildiğin gebeliktir yani. Okurken âdet öncesi olabiliyormuş yazınca dedim acaba yanlış mı gördüm, 107 değil de 1.07 mi yazıyor acaba diye bir daha baktım. Âdete yakın hangi mantıkla gebelik hormonu yükselir 107ye Allah aşkına. Bende âdet olmadan 1 gün önce yaptırdım, kapı gibi 0.100ü gördüm valla:KK48:

Hayırlı olsan sana canım. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :KK46::nazar:

Sağolun cok teşekkür ederim Pazartesi birde kadın doğum doktoruna gideceğim.. Adetim 1 hafta gecikti öyle yaptım. bu sonucu göre 2 haftalık çıkıyor ama bence benim bebis biraz daha büyük gibime geliyor

Back
X