Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabilirsin canım :)Ay çok teşekkür ederim bi anda moralim bozuldu çünkü hemen eşime sürpriz için hediyeler almıştım :) sizce yapiyim mi yani surprizi
Yap yap darısı bana ay cok sevindim senin adınaAy çok teşekkür ederim bi anda moralim bozuldu çünkü hemen eşime sürpriz için hediyeler almıştım :) sizce yapiyim mi yani surprizi
hayirli olsun canm hamilesin ben hamileligimi ilk ogrendigimde hcg cok susuk degerdeydi doktorumda yakin arkadasimdi ona sormustum.bu hormon baska bi sebeple artarmi vucutta die oda hayir tek sebebi budur dedi 10 uzerindeyse hamile sayilirsin dedi :)Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim kan değeri sonuçlarım böyle çıktı. ama bana adet tarihine yakında böyle sonuç çıkıyor dediler ümitlenme dediler. Böyle olan var mı
Hayırlısı olsun canım bende ilk öğrendiğimde 97.54 tü adetimin 3 gün gecıkmıstiArkadaşlar hepinize merhaba. Benim kan değeri sonuçlarım böyle çıktı. ama bana adet tarihine yakında böyle sonuç çıkıyor dediler ümitlenme dediler. Böyle olan var mı
Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim kan değeri sonuçlarım böyle çıktı. ama bana adet tarihine yakında böyle sonuç çıkıyor dediler ümitlenme dediler. Böyle olan var mı