Adete 2 gün kala gebelik testinde çift çizgi görünce hemen kan testi yaptırdım. beta değerim fotoğrafta göründüğü gibi. Ne kadarlık hamileyim acaba Eki Görüntüle 3168329
Son adet tarihinizin ilk gününden hesaplarsaniz nekadarlik hamile olduğunuz belli olur. Yandaki referans aralıklarında gore 4 haftalık gibi. Hayırlı olsun
Son adet tarihinizin ilk gününden hesaplarsaniz nekadarlik hamile olduğunuz belli olur. Yandaki referans aralıklarında gore 4 haftalık gibi. Hayırlı olsun
3 buçuk haftalık gebesiniz. Ben adetime 4 gün kala yaptırdgm kan testimde 104 çıktı değerim. Beklenen adet günü yaptırdıgmda 764 çıktı. Beklenen adet günü gebelik tam 4 haftalık oluyor adet olacağınız gün yani.
Henüz yeni olduğu için böyle çıkmıştır bende adete 9gun kala kan verdim 6.88adete 5gun kala kan verdim 71.4cikti Perşembe günü tekrar kan vereceğim sağlık ocağına
Henüz yeni olduğu için böyle çıkmıştır bende adete 9gun kala kan verdim 6.88adete 5gun kala kan verdim 71.4cikti Perşembe günü tekrar kan vereceğim sağlık ocağı paz
Henüz yeni olduğu için böyle çıkmıştır bende adete 9gun kala kan verdim 6.88adete 5gun kala kan verdim 71.4cikti Perşembe günü tekrar kan vereceğim sağlık ocağına