Kan testi sonucu?

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
Arkadaşlar kan sonucum çıktı seviyesinin 7000 küsür olduğunu sonucumun pozitif olduğu söylendi kaç haftalıktır tahminen lütfen lüzumsuz yorum yapacak tartısma cıkaracak hanımlar yazmasın teşekkğrler

7 haftalık mı oluyo sanırım öyle.. sonuç kağıdında bhcg aralıklarıı da yazıyordur ama önemli olan son adet tarihin. Bhcg aralığı çok geniş çünkü

Benim 13888 değerde 5 haftalık demişti doktor. Herkeste aynı olmayabiliyor ama...

işte o aralık çok geniş mesela 7000-50000 arası 7. Hafta yazıyorsa buda değişkenlik gösteriyor en iyisi internetten o listeye bakmak

En iyisi doktora gitmek. Kesenin ölçülerinden kaç haftalık olduğu daha net anlaşılır zaten...

Arkadaşlar kan sonucum çıktı seviyesinin 7000 küsür olduğunu sonucumun pozitif olduğu söylendi kaç haftalıktır tahminen lütfen lüzumsuz yorum yapacak tartısma cıkaracak hanımlar yazmasın teşekkğrler
Ben daha çok bu konuda ne duşündüğünü merak ettim..

Yaşın kaçtı canım?
Umarım en doğru kararı verirsin ama korktuğum şeyi yaparsan bida bukadar şanslı olmayabilirsin..
Hakkında hayirlısı..
26 yasındayım. İleride bu durumdan ötürü sorun yaşarmıyım ondan da korkuyorum bir daha bebeğim olmazsa diye

26 yasındayım. İleride bu durumdan ötürü sorun yaşarmıyım ondan da korkuyorum bir daha bebeğim olmazsa diye
Ben bukadar açık yazmak istemedim yine sana saldıranlar olur diye..
Bunu bilemem tabii ama eğer daha önce de aldırdıysan ki sanirim boyle bisi yazmışlardı ordan biliyorum ozaman ileride gercekten sorun olabilir..
Bence sen aslında istiyosun bu bebeği ama acaba babasınamı güvenmiyosun?
Konustunmu hic sevgilinle, haberi varmi durumdan?
Belki evlenir bi aile olursunuz bu vesileyle??
Hayatta hersey planlandiği gibi gelişmiyor,belkide hayatının dönüm noktası bu bebektir?
Allah sana bi melek göndermiş, bi düşün derim..

Ben bukadar açık yazmak istemedim yine sana saldıranlar olur diye..
Bunu bilemem tabii ama eğer daha önce de aldırdıysan ki sanirim boyle bisi yazmışlardı ordan biliyorum ozaman ileride gercekten sorun olabilir..
Bence sen aslında istiyosun bu bebeği ama acaba babasınamı güvenmiyosun?
Konustunmu hic sevgilinle, haberi varmi durumdan?
Belki evlenir bi aile olursunuz bu vesileyle??
Hayatta hersey planlandiği gibi gelişmiyor,belkide hayatının dönüm noktası bu bebektir?
Allah sana bi melek göndermiş, bi düşün derim..
Tartışma herkesin kendince olay yapmasından çıktı zaten hanımefendicim. Daha önce gebelik aldırma falan yaşamadım şüphem olmuştu sadece bu da dert okdu herkese.. babasına da güvenm var zaten bi evlilik düşünen plan yapan insanlarız bizim sıkıntımız maddi önceliğümiz bir ev alıp evlenmekti.. haberi var tabiki. Aileler tanışıyor ve bi sıkıntı yok o açıdan zaman yanlış ve maddi durum tek sorun

Tahmini 6-7 haftalık canımm. O insanlar içinde Canını sıkma bu senin hayatın istediğini yaparsın. Doğurmak da bakmak da bakmamak da sana kalmış. Ağzı olan konuşuyor takılma sen kalbinden geçeni de dinleme mantıklı hareket et, ayrıca ilk gebeliği aldırınca bir saha olmuyor diye bir şey Yok tecrübeyle sabit. Eskisi gibi ilkel yöntemlerle anneye zarar vererek alınmıyor bebek teknik ilerledi.

Öptüm seni :KK200:

Tahmini 6-7 haftalık canımm. O insanlar içinde Canını sıkma bu senin hayatın istediğini yaparsın. Doğurmak da bakmak da bakmamak da sana kalmış. Ağzı olan konuşuyor takılma sen kalbinden geçeni de dinleme mantıklı hareket et, ayrıca ilk gebeliği aldırınca bir saha olmuyor diye bir şey Yok tecrübeyle sabit. Eskisi gibi ilkel yöntemlerle anneye zarar vererek alınmıyor bebek teknik ilerledi.

Öptüm seni :KK200:
İçimi ferahlattın teşekkür ederim güzel kalbine.. :KK19:

Tartışma herkesin kendince olay yapmasından çıktı zaten hanımefendicim. Daha önce gebelik aldırma falan yaşamadım şüphem olmuştu sadece bu da dert okdu herkese.. babasına da güvenm var zaten bi evlilik düşünen plan yapan insanlarız bizim sıkıntımız maddi önceliğümiz bir ev alıp evlenmekti.. haberi var tabiki. Aileler tanışıyor ve bi sıkıntı yok o açıdan zaman yanlış ve maddi durum tek sorun
Bebek bereketiyle gelir derler..yinede sen bilirsin tabii..
Kalp atışını duyarmı
Bebek bereketiyle gelir derler..
6/7 haftalik bebegin kalp atışını cok rahat duyarsın ve belki de o an aldırmaktan vazgeçersin.umarım :)

Bebek bereketiyle gelir derler..yinede sen bilirsin tabii..
Kalp atışını duyarmı

Bebek bereketiyle gelir derler..
6/7 haftalik bebegin kalp atışını cok rahat duyarsın ve belki de o an aldırmaktan vazgeçersin.umarım :)
Bilmiyorum ama o sesi sanki içten içe de duymak istiyorum galiba. Bir yandan da boş kese olsa diyorum ben ne dedğğmi falan hiç bilmiyorum

Back
X