- 29 Mart 2023
- 359
- 312
- 18
- Konu Sahibi papatya171717
Degerin cok guzel. Adet iki gun geçe 85le kizimi ogrendim simdi yanimdaNomel dimi sonuçta daha bugün 4 cü günün pazar günü test vercem tekrar inşallah yükselir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerin cok guzel. Adet iki gun geçe 85le kizimi ogrendim simdi yanimdaNomel dimi sonuçta daha bugün 4 cü günün pazar günü test vercem tekrar inşallah yükselir
Senin o degerle bile soluk cikmis benimde bugun yaptigim coo sukur artmis deger ikinci soluk cizgi daha belirginYaptım bunlardı
Bugünkü değerimDegerin cok guzel. Adet iki gun geçe 85le kizimi ogrendim simdi yanimdaonceki gunde 17 degerle hamile ogrendigimi ogrendim bata 6varken. Senin degerin cok cok guzel. İki gune bir katlayarak artar insaAllah haftaya keseyi gorursun saglicakla al
![]()
Kan verdinmiSenin o degerle bile soluk cikmis benimde bugun yaptigim coo sukur artmis deger ikinci soluk cizgi daha belirgin
Oy masaAllah saglicakla alBugünkü değerim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDegerin cok guzel. Adet iki gun geçe 85le kizimi ogrendim simdi yanimdaonceki gunde 17 degerle hamile ogrendigimi ogrendim bata 6varken. Senin degerin cok cok guzel. İki gune bir katlayarak artar insaAllah haftaya keseyi gorursun saglicakla al
![]()
Evet 17.33 ciktiKan verdinmi
Amiin hepimize insaAllahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adet kaç gün geçti seninEvet 17.33 cikti
Gecmedi daha 4 gun varAdet kaç gün geçti senin
6 gun kala ogrendimAdet kaç gün geçti senin
9 gün geçti benimGecmedi daha 4 gun var
Bir hafta sonra kalp atisini duyarsin9 gün geçti benim
Adetime 8 gün varken değerim 0 20 cıkmış ti adetim 2 gün geçti 209 9 gün geçince 1700 cıktı6 gun kala ogrendim
Gitmiyecem doktora burdaki doktor sadece rahimin üstüne öyle bir bastı ki ultrasonu gezdirmedi sadece bastırdı kese yok dedi kan ver dedi bende sinirlendim çıktım eve geldim sağlık ocağını aradim doktorum güzel sonuçların dedi bursaya gidecem o zamana 2 aylık olur gösteririm doktaraBir hafta sonra kalp atisini duyarsin![]()
Kan verdinmiKızlar benimde acayip bir durumum var. İdrar testlerim negatif adetim 7 gün gecikti ve neredeyse tüm belirtilerim var. Bugünde pembe akıntım geldi peçeteye 1 kere. Daha önce hiç böyle olmamıştı ilk gebeliğimde. Adetim geliyor sandım ama devamıda gelmedi. Başınıza böyle bişey geldi mi
O degerle bazen karindan gorunmeyebiliyo vajinal baksa gorurdu degerin cok guzelGitmiyecem doktora burdaki doktor sadece rahimin üstüne öyle bir bastı ki ultrasonu gezdirmedi sadece bastırdı kese yok dedi kan ver dedi bende sinirlendim çıktım eve geldim sağlık ocağını aradim doktorum güzel sonuçların dedi bursaya gidecem o zamana 2 aylık olur gösteririm doktara
Biliyorum devlet hastanesinde ne bekliyor olabilirim ki çanakkale doktorları hiç hoşuma gitmiyor bursa daha iyi o konuda başından sağdı adam ya resmen kese yoksa yükselmez değerim 2 çocuğum var bu nasipse 3 olacak anlıyorum birazO degerle bazen karindan gorunmeyebiliyo vajinal baksa gorurdu degerin cok guzel