arkadaşlar lütfen biri cevap versin lütfen
aşılamamın 10. günü kan testi uyaptırdım sonu. 0.90 olmadı diye doktoru aradım erken dedi beni bir süre daha sakın tutmak için mi söyledi yoksa gerçekten erken mi
ne olur yardım edin
aşılamamın 10. günü kan testi uyaptırdım sonu. 0.90 olmadı diye doktoru aradım erken dedi beni bir süre daha sakın tutmak için mi söyledi yoksa gerçekten erken mi
ne olur yardım edin
canım ben kesın olrak kanda 12. 13. gun cıkıyo dıye ılıyorum hatta bazen 15. gun bıle cıkabılıyo dıye duymustum hakkımızda hayırlısı olsun hıc moralını bozma 4 5 gun sonra tekrar test yap bence dr un yoksa zaten olmadı derdı
ne olur yardım edin
evet canım bu sonuca göre hamilelik yok. ama bencede erken yaptırmışsın.bikaç gün sonra tekrarla inşallah olumlu olur.bizleride haberdar etmeyi unutma.canım bu ilk aşılamanmı?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
prıncıple hayırlısı olsun bunda da vardır bır hayır bende gun sayıyorum ama pek umudum yok nasıp kısmet boylesı hayırlıymıs demek kı ama durmak yok elımızden gelenı fazlasıyla yapacagız:teselli:
canım arkadaşım üzülme demekki senin için böylesi hayırlısıymış. Benim de aşılmada bugün 14.günüm normalde bugün dr tahlil yaptımamı istemişti ama korkudan gitmiyorum 2 gün daha bekliycem.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.Sen üzülme belki de bir gün kendiliğinden gelcekler bize sürpriz yapacaklar..
canım arkadaşım üzülme demekki senin için böylesi hayırlısıymış. Benim de aşılmada bugün 14.günüm normalde bugün dr tahlil yaptımamı istemişti ama korkudan gitmiyorum 2 gün daha bekliycem.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.Sen üzülme belki de bir gün kendiliğinden gelcekler bize sürpriz yapacaklar..