- 25 Mayıs 2022
- 1.681
- 487
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Ben de 28 günde bir adet oluyorum. Döngünün 26. Günü kan verdim beta 68 çıktı. Gün aşırı kan verip değerin artıp artmadığına bakacaklar. Sağlıkla gelsin minnoşlarBugün 29. Gün son Adetimin ilk gününden hesaplamaya göre 36 çıktı nasıl?
Hayırlı olsun, iki günde bir kan verip artışı takip edebilirsinizBugün 29. Gün son Adetimin ilk gününden hesaplamaya göre 36 çıktı nasıl?
Geç döllenmeden dolayı az çıkmış olabilir benim 15 gün grcikmeme 90.9 çıkmıştıBugün 29. Gün son Adetimin ilk gününden hesaplamaya göre 36 çıktı nasıl?
Peki kalp atışı kaçıncı haftada gordunuzGeç döllenmeden dolayı az çıkmış olabilir benim 15 gün grcikmeme 90.9 çıkmıştı
Adetinin son günü müBugün 29. Gün son Adetimin ilk gününden hesaplamaya göre 36 çıktı nasıl?
İlk gününden itibarenAdetinin son günü mü
Hamilesin düzenli artış önemli ilk sonuca göre kimse iyi veya kötü diyemez ne zaman tutunduğunu bilemem ama daha çok küçükİlk gününden itibaren
İki günde bir kan vericem bakalm iki katı yükselmesi gerek diyolar bakalmmHamilesin düzenli artış önemli ilk sonuca göre kimse iyi veya kötü diyemez ne zaman tutunduğunu bilemem ama daha çok küçük
Aslında betanın 2 kere düzenli yükseldiğini gördükten sonra takibi bırakabilirsin ay olarak hesaplama yapmalısın bundan sonra şuan 1 haftalık bebeğin inanır mısın reglime 10 gün varken öğrendim oğlumu ve 36.96 gibi bir değerde öğrendim 2 katı 140 larsa birşey Di 2 gün sonra sonra 4 gün sonra baktırdım 800 üstü birşeydi 2 kere daha kan ver biri 2 gün sonra olsun biride 4 gün ara ver sonra beta takibini bırakıp ay hafta hesaplamaya geçersin ilk 2 ay alttan muayeneye izin verme 3 gebelik geçirdim tecrübe ile söylüyorum oğlumda 10 haftalıkken karnımdan baktırdım izin vermedim sonra hep karnımdan baktılar zaten bebeğin su kontrolü dışında tabi herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin minnakİki günde bir kan vericem bakalm iki katı yükselmesi gerek diyolar bakalmmkaç olana kadar takip etmek lazm acaba
Ay çok teşekkür ederim bilmiyordum gerçekten alttan muayene zararlı mı? Ben ilk gebeligimde kese gözükmüyor diye alttan muayene yaptı sonra diğer hafta karında gözüktü iki hafta geçti kalp atımı için tekrar alttan muayene yaptı. Alttan muayenenin ne gibi bı zararı var acabaAslında betanın 2 kere düzenli yükseldiğini gördükten sonra takibi bırakabilirsin ay olarak hesaplama yapmalısın bundan sonra şuan 1 haftalık bebeğin inanır mısın reglime 10 gün varken öğrendim oğlumu ve 36.96 gibi bir değerde öğrendim 2 katı 140 larsa birşey Di 2 gün sonra sonra 4 gün sonra baktırdım 800 üstü birşeydi 2 kere daha kan ver biri 2 gün sonra olsun biride 4 gün ara ver sonra beta takibini bırakıp ay hafta hesaplamaya geçersin ilk 2 ay alttan muayeneye izin verme 3 gebelik geçirdim tecrübe ile söylüyorum oğlumda 10 haftalıkken karnımdan baktırdım izin vermedim sonra hep karnımdan baktılar zaten bebeğin su kontrolü dışında tabi herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin minnak![]()
Doktora zararı yok diyor fakat bilmediklerinden pratisyenler ondan zararı yok diyorlar kalınlaşması gerekiyor rahminin her alttan baktığında zedeliyor hatta alttan baktıktan sonra dikkatini çeker hafif lekelenme ler oluyor bundan dolayıAy çok teşekkür ederim bilmiyordum gerçekten alttan muayene zararlı mı? Ben ilk gebeligimde kese gözükmüyor diye alttan muayene yaptı sonra diğer hafta karında gözüktü iki hafta geçti kalp atımı için tekrar alttan muayene yaptı. Alttan muayenenin ne gibi bı zararı var acaba
Teşekkür ederim bilgilendirmen içinDoktora zararı yok diyor fakat bilmediklerinden pratisyenler ondan zararı yok diyorlar kalınlaşması gerekiyor rahminin her alttan baktığında zedeliyor hatta alttan baktıktan sonra dikkatini çeker hafif lekelenme ler oluyor bundan dolayı
Merhaba 2 gün arayla yaptım 36ydı 109 olmuş iyimi sizceHamilesin düzenli artış önemli ilk sonuca göre kimse iyi veya kötü diyemez ne zaman tutunduğunu bilemem ama daha çok küçük
Teşekkür ederimHayırlı olsun öncelikle. Betanın ilk değeri önemli değil önemli olan artışı. İki günde bir kan verin ve yükselişi takip edin. Eğer iki günde bir iki katına cıkıyorsa ya da %60 oranında artıyorsa sağlıklı gebelik demektir :)
Teşekkür ederim 2 gün arayla 36 dan 109 a çıktı nasıl acaba pek bilgim yokta şuan adetimi geçeli 5 gün oluyor 109 çıktı önceki sağlıksız gebeligimde 6. Gün 1300 çıkmıştı nasıl o kadar fark var anlamadimHayırlı olsun, iki günde bir kan verip artışı takip edebilirsiniz![]()
36dan 109a çıkması gayet iyi bu iki değer arasında iki gün var dimiTeşekkür ederim 2 gün arayla 36 dan 109 a çıktı nasıl acaba pek bilgim yokta şuan adetimi geçeli 5 gün oluyor 109 çıktı önceki sağlıksız gebeligimde 6. Gün 1300 çıkmıştı nasıl o kadar fark var anlamadim
Evet 2 gün36dan 109a çıkması gayet iyi bu iki değer arasında iki gün var dimi