Kızlar merhaba kan testi forumlarinizin cogunu okudum benimki 436 çıktı cogul gebelik mı die merak etmiştim ama cogu arkadastan daha cok benim deger acaba cogul gebelikmi benimki henüz ultrasona girmedim merak ediyorum cok bana Rabbim bı meleğini alıp birini verdi cok şükür kucağıma alıp buyutmeyide nasip eder insaallah allahım hepinize versin kızlar
Kızlar merhaba kan testi forumlarinizin cogunu okudum benimki 436 çıktı cogul gebelik mı die merak etmiştim ama cogu arkadastan daha cok benim deger acaba cogul gebelikmi benimki henüz ultrasona girmedim merak ediyorum cok bana Rabbim bı meleğini alıp birini verdi cok şükür kucağıma alıp buyutmeyide nasip eder insaallah allahım hepinize versin kızlar
Hayırlı olsun. Senin değerin 12. gün için yüksek, çoğul gebelik gibi gözüküyor. Ancak 9. gününde 500 den fazla değerle tek gebelik şahidi de oldum. Ayrıca eğer sende donmuş tedavisidirse, o zaman da değer yüksek çıka biliyor. Bir arkadaşda donmuş tedavisinde ikiz gebelikti, değer 9. gün 900 den fazlaydı. Dr. u donmuşlarda böyle değerler çıka bilir demişdi.
Sen de canını hiç sıkma. Önemli olan değerin katlanmış olması.
Hayırlı olsun. Senin değerin 12. gün için yüksek, çoğul gebelik gibi gözüküyor. Ancak 9. gününde 500 den fazla değerle tek gebelik şahidi de oldum. Ayrıca eğer sende donmuş tedavisidirse, o zaman da değer yüksek çıka biliyor. Bir arkadaşda donmuş tedavisinde ikiz gebelikti, değer 9. gün 900 den fazlaydı. Dr. u donmuşlarda böyle değerler çıka bilir demişdi.
Sen de canını hiç sıkma. Önemli olan değerin katlanmış olması.
Yok donmuş degil benim kalan embriyolar çöpe gidiyo canim tekrar tekrar bastan tedavi uygulanıyor şükür Rabb'ime ki iki denememde tuttu ilkini kucağıma alamadım oası ayrı hani ikiz olması beni biraz endiselendirio ondan bu merakım hem hep duam şu oldu tek kendimi düşünmedim birini bana versin rabbimde ikincisini isteyen birine versin çünkü cocuk arzusu icinde olan okadar cok insan varki Rabbim en kısa zamanda onlarında yüzünü güldürsün insaallah
canım benim de 12.gün 450 çıkmıştı benimkiler ikiz senin de ikiz olma ihtimalin yüksek hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın canım daha önce ki bebeğini 34.haftalıkken kaybettiğini okudum canım neden kaybettin yolunda gitmeyen ne vardı
canım benim de 12.gün 450 çıkmıştı benimkiler ikiz senin de ikiz olma ihtimalin yüksek hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın canım daha önce ki bebeğini 34.haftalıkken kaybettiğini okudum canım neden kaybettin yolunda gitmeyen ne vardı
Aslında hersey yolundaydi demek isterdim ultrasona göre bebegim hastaydi sonlandirmak bile istediler gebeliğimi ama ben izin vermedim bı cocuk cerrahi ile görüştüm en doğru kararı verdigimi bebegin belkide hiçbir sorunu yoktur kucağımıza alınca biliriz eğer o sorunları varsa ameliyat ederiz sen stres yapma dedi bebeğime koydukları hastalıkta diyafram hernisi mide olması gereken yerde değilmiş denilen kalp yeterince gelişmemiş ciğerleri gelişmemiş falan flan neyse ben bu bebeği dünyaya getirecek dedim ve sonlandirmadim hersey yolunda gidiodu takı 32 haftaya gelene kadar bi sebebten oturu yogun stres altindaydim doktor kontrolüne gittigimde suyun normalden cok fazla 2 hafta sonra gelgerekirse doguma alalım dedi 2 hafta sonra gittiğimde cok gecti bebegim coktan ölmüştü benimle sezeryan die inatlasan doktorum normal dogum yapmam gerektiğini ve kendisinin bunu yaptiramayacagini söyleyip beni o halde gönderdi sonuc olarak normal dogum yapamadım cok zordu o gece gecmek bilmedi sabah esimin zoruyla aldılar beni sezeryana ve sonuc bebekte hiçbir hastalık genetikte olsa bulunamadı ben şimdi düşünüyorum sanırım bebegim stresten kaybettim ve acı olan bebeğime veda edemedim ben görmeden topraga gömmüşler ve esim beni götürmedi ben kendimi zor topladım çünkü hatta tam toplamış sayılmam ama tekrar Rabbim bana bı umut yolladı herkese bı umut yollar ins