Kan testi tekrar istenir mi?

Melegin Annesi

O simdi sinir stres sahibi
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
271
87
28
31
Kızlar benim bat 16 şubattı adetten 3gün önce test yaptım pozitif çıktı baya net. Ve adetim de geçti şuan 5haftalık hamile oluyorum sanırım. Yarın sabah kan testine gidecektim bir iki hafta sonra da Dr. Ultrason a ama arkadaşım dedi ki şimdi gidersen erken olur Dr. Gittiğinde Dr tekrar kan testi ister. Bende yarın gideyim de kesinleştireyim demiştim ama bilemedim napiyim. Tkrr isteniyormuydu

Benim doktorum istemedi neden istedin ki anlamadim
Bnde anlamdım sorayım dedim. Bir iki haftaya değerlerin değişirse ona göre ilaç verir diyor. Kızımda direk Dr. Gitmiştim ilk testlerim hep hastanede olmuştu. Şimdi bilemedim sabah gidip yaptırıp iki hafta sonra tekrar kan testi ister mi Dr değerler için

Canm arkadaşının demek istediği smdi dış gebelk ve kimyasal gebelik ihtimali için kanda beta hgc değerini takip ediyorlar. Bn gittim ilk salı günü sonra perşembe tekrar baktı 2 kato artmış olduğu için suan br sorun yok dedi br hafta sonra kese için çağırdı . Arkadasn bunu demk istems anlayacağın buna baktrman bir yandan da iyi olur yani

Canm ben gittiğimde kan verdiğimin ertesi günü kadın Doğuma gittim.değerim de 5685 gibi bişeydi.5 haftalık dedi.keseyi görüp 1 ay sonrasına çağırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…