Kızlar merhaba. Dün adet günümdü. Bu sabahki ilk idrarla yaptığım testim. Ovulasyon testi de yaptım onu da ekliyorum. Bu akşam kan versem gebelik çıkar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testini haketmişinizKızlar merhaba. Dün adet günümdü. Bu sabahki ilk idrarla yaptığım testim. Ovulasyon testi de yaptım onu da ekliyorum. Bu akşam kan versem gebelik çıkar mı?
Yaaa inşallah bu kez olmuştur çook teşekkür ederimKan testini haketmişinizMuhtemel gebesiniz.Hayırlı olsun inşAllah
![]()
Rica ederim .Ne kadardır bekliyodunuz beler yaptınız anlatır mısınızYaaa inşallah bu kez olmuştur çook teşekkür ederim![]()
Yaklaşık 2 yıldır deniyoruz. 1,5 yıl kendimiz denedik baktık işin sonunda olmuyor hiçbir şey. Doktora gidelim dedik. Testler vs yapıldı eşimde varikosel varmış ve ileri hızlı Sperm sayısı çok düşük çıktı. Bende herhangi bir şey çıkmadı. Hemen aşılama süreci başladı. İlki tutmadı hemen ardından ikinciyi yaptık. Onda sürekli silik çizgi görüyordum ama onun da sonu hüsran. Bu ay çip bebeğe karar vermiştik aslında. Ama sonra eşimle bu süreçte çok yıprandık hem manevi hem cinsel açıdan planlı ilişkiler vs. Sonra çip bebekten de vazgeçtik manevi olarak toparlanıp tüp bebek yaptıralım dedik. Umarım hamilelik vardır çünkü tüp bebek çok zorlu bir süreç, yaşadığımız şehirde merkez yok. O yüzden sürekli uzun yol yapmamız gerekiyoRica ederim .Ne kadardır bekliyodunuz beler yaptınız anlatır mısınız![]()
Oy maşallah ben bunu sıklıkla duyuyorum.Belkide kafanız rahatladı vücudunuz kasılmadı oluruna bıraktınızYaklaşık 2 yıldır deniyoruz. 1,5 yıl kendimiz denedik baktık işin sonunda olmuyor hiçbir şey. Doktora gidelim dedik. Testler vs yapıldı eşimde varikosel varmış ve ileri hızlı Sperm sayısı çok düşük çıktı. Bende herhangi bir şey çıkmadı. Hemen aşılama süreci başladı. İlki tutmadı hemen ardından ikinciyi yaptık. Onda sürekli silik çizgi görüyordum ama onun da sonu hüsran. Bu ay çip bebeğe karar vermiştik aslında. Ama sonra eşimle bu süreçte çok yıprandık hem manevi hem cinsel açıdan planlı ilişkiler vs. Sonra çip bebekten de vazgeçtik manevi olarak toparlanıp tüp bebek yaptıralım dedik. Umarım hamilelik vardır çünkü tüp bebek çok zorlu bir süreç, yaşadığımız şehirde merkez yok. O yüzden sürekli uzun yol yapmamız gerekiyo
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz o haldeOy maşallah ben bunu sıklıkla duyuyorum.Belkide kafanız rahatladı vücudunuz kasılmadı oluruna bıraktınızÇünkü en büyük etken stres stres
Bende öyle 2 yıla doğru gidiyorum yoruldum bekliyorum.
Rabbim nasip etsiin.İnşAllah süreciniz de sağlıklı ilerler kan testi verin![]()
Bence yarın tekrarlayın yine pozitif çıkarsa kan verinHayırlı olsunaz önce bende HCG testi yaptım çok silik çıktı. Adetime 4 gün var daha.
TebriklerBence yarın tekrarlayın yine pozitif çıkarsa kan verin![]()
Ben adet günü kan verdim 96 çıktı beta hcg kan verin çıkar eğer varsa inşallah hamilesinizdirKızlar merhaba. Dün adet günümdü. Bu sabahki ilk idrarla yaptığım testim. Ovulasyon testi de yaptım onu da ekliyorum. Bu akşam kan versem gebelik çıkar mı?
Akşama gideceğim haber veririm ne olduğunu. Lütfen dua edin hamile duası kabul olurmuşBen adet günü kan verdim 96 çıktı beta hcg kan verin çıkar eğer varsa inşallah hamilesinizdir
Bu şekilde silik çizgide beta hcg kaçlarda çıkar tahminiBen adet günü kan verdim 96 çıktı beta hcg kan verin çıkar eğer varsa inşallah hamilesinizdir
Ben hiç kaset test yapmadım direkt adet günümde hiç gecikme olmadan kan verdim. ama tahmin yürütmem gerekirse 2 günde 2 katı artış oluyormuş yani adetime 2 gün kala 48 4 gün kala beta yaptrsaydım 24 çıkardı. herkesin değeri değişebiliyor ama ben benimki üzerinden örnek verdim bazen forumda adete 3-4 gün kala 200 ün üzerinde çıkan değerler oluyor tamamen döllenme günüyle alakalıBu şekilde silik çizgide beta hcg kaçlarda çıkar tahmini
Kan testini verdim birazdan almaya gideceğim umarım enn hayırlısı neyse o olurBen hiç kaset test yapmadım direkt adet günümde hiç gecikme olmadan kan verdim. ama tahmin yürütmem gerekirse 2 günde 2 katı artış oluyormuş yani adetime 2 gün kala 48 4 gün kala beta yaptrsaydım 24 çıkardı. herkesin değeri değişebiliyor ama ben benimki üzerinden örnek verdim bazen forumda adete 3-4 gün kala 200 ün üzerinde çıkan değerler oluyor tamamen döllenme günüyle alakalı
Sonuç ne acaba inşallah mutlu sondurKan testini verdim birazdan almaya gideceğim umarım enn hayırlısı neyse o olur![]()
Sonuç muallak bence. 40,44 çıktı. Bilemedim. Var diyebilmek için pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorumSonuç ne acaba inşallah mutlu sondur
Pazartesi iki kat artarsa hiçbir sorun yoktur tebrik ederimSonuç muallak bence. 40,44 çıktı. Bilemedim. Var diyebilmek için pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
Rabbim hayırlı eylesin gözün aydın dua et bizefeSonuç muallak bence. 40,44 çıktı. Bilemedim. Var diyebilmek için pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum