Kan testi yanılır mı sizce

esilaask

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
82
38
18
33
Arkadaşlar kasım ayının 16sında adet oldum adetim düzensiz olduğu icin programda aralık 19 gösteriyordu. Lakin 18aralıkta kahverengi lekelenmeler gördüm adet olurum sandım ana olmadım. Ayın 20sinde iliskiye girdik iliskiden 3-4 saat sonra pembe hafif kanama oldu ama silince farkettim çamaşırıma bulaşmadı. Acile gidip bta hcg baktırdım sonuç negatif 0.5 ve hala hasta olmadım . Pembe kanama ilk kez yaşadım ve hemen geçti basına gelen var mı? Kan testi yanılabilir mi?

Hic duymadim ama tipta her testin cok cok ufak da olsa bir yanilma payi var diye biliyorum. Bir hafta sonra tekrar test yaptirin bence.

Hic duymadim ama tipta her testin cok cok ufak da olsa bir yanilma payi var diye biliyorum. Bir hafta sonra tekrar test yaptirin bence.
Öyle. i Diyorsunuz aslında ben test yaptım birşey çıkmadım iki saat aonra hafif çizgi vardı ben onun gebelik çizgisi olduğunu düşünmüyorum sarardığı icin test kaldıkça ondan yanıltıyor olabilir

Eklentiler

• 1BADD071-E4DB-456D-85A7-03BC08622B47.webp
    1BADD071-E4DB-456D-85A7-03BC08622B47.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 492
Öyle. i Diyorsunuz aslında ben test yaptım birşey çıkmadım iki saat aonra hafif çizgi vardı ben onun gebelik çizgisi olduğunu düşünmüyorum sarardığı icin test kaldıkça ondan yanıltıyor olabilir
Burada Bir Üyenin yorumundan hatırlıyorum. Geç döllenmeden dolayı hamilelik gözükmemişti.
Belki sizinde geç döllenme olmuştur:KK39:
Daha önce gününüz hiç geçmiş miydi?

Burada Bir Üyenin yorumundan hatırlıyorum. Geç döllenmeden dolayı hamilelik gözükmemişti.
Belki sizinde geç döllenme olmuştur:KK39:
Daha önce gününüz hiç geçmiş miydi?
Evet maalesef düzensiz olduğum icin gecikme oluyor ama ekim ayı 14 kasım 16 olunca 2-3 ay düzenli oldu bozulmaz dedim yeniden basladı

Bir hafta daha bekleyin ama kan testinin yanıldığını hiç duymadim

Kan testi yanılmaz. Eğer aklınızda bi supHe varsa kan testini 48 saat sonra tekrar yineleyin

Evet maalesef düzensiz olduğum icin gecikme oluyor ama ekim ayı 14 kasım 16 olunca 2-3 ay düzenli oldu bozulmaz dedim yeniden basladı
Bazen tam düzenli derken arada düzensizlikler olabiliyor:KK39:
Ben her ay düzenli olurdum. Hep 4 veya 5 gün önce olurken ekim kasım ayında aynı gün oldum mesela.
Önceki senelerde 2 defa da, 1 ay günüm geçmişti ve korkup test yaptırmıştım.
Hemşire bana ''Yenilen yemeklerdeki koruyucu maddeler ve katkı maddeleri maalesef hormonlarımızı bozabiliyor'' Demişti.
1o gün bekleyip tekrar test yapın derim.
Hakkınızda hayırlısı diyeyim

Prolaktine de baktırın. Adet olmazsınız bu durumda ya da geç olursunuz. Doktora söylediğinizde hormonlara bakar zaten. Kan testleri kesin sonuçtur. Ama daha sonra gebe kaldıysanız bilemem.

Peki testte ne görüyorsunuz siz ? Kaç çizgi var acaba
Tek çizgi bu testlerde yaptıktan hemen sonra belirgin bir şekilde 2.çizgi çıkıyor.bu teste göre hamile değilsiniz.benimde geç döllenme oldu ama adeti 3 4 gün gece idrar testinde net 2 çizgi vardi

Back
X