kan testi yanlış olabilir mi ?

Nur 1707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
21
8
1
26
ya adetime 9 gun kala kan testi yaptırdım 0.5 cıktı ama benim içimde hala bir umudum var sizce yanlış çıkma olasılığı var mı?

ya adetime 9 gun kala kan testi yaptırdım 0.5 cıktı ama benim içimde hala bir umudum var sizce yanlış çıkma olasılığı var mı?
Yanlis cikma olasiligi cok cok nadirdr bildgim kadryla.bide daha cok var adetine bole cikmasi norml. Adetine bikac gun kala yaptrsydin keske.

Adete 1 hafta kala kanda 27 cikmsti benim. Belki 9 gun kala baktrsaydim deger baya dusuk cikardi. O yuzden bence adete 2 gun kala yeniden baktirin.

9 gün kala çok erken değilmi ama. Ben bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Bence daha sonra yine tekrarlayın.

Benim 4 gün kala negatif 2 gün kala pozitif çıkmıştı kan tahlilinde keşke adete 9 10 gün varken öğrenebileceğimiz bir sistem geliştirseler : D
dimi ya keşke ama en azından sen pozitif olarak sonuç almışsın yine inşallah bana da nasip eder rabbim bir tek bana değil tüm isteyenlere versin rabbim

9 gün kala çok erken. Zaten hamilelik oluşma aşamasındadır henüz tuttuysa bile. 2 hafta beklemek en iyisi. Beklenen adet günü alırsınız en doğru sonucu.

Aynen bende merak ettm son durumun nedir canm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…