Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis cikma olasiligi cok cok nadirdr bildgim kadryla.bide daha cok var adetine bole cikmasi norml. Adetine bikac gun kala yaptrsydin keske.ya adetime 9 gun kala kan testi yaptırdım 0.5 cıktı ama benim içimde hala bir umudum var sizce yanlış çıkma olasılığı var mı?
9 gün kala çok erken değilmi ama. Ben bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Bence daha sonra yine tekrarlayın.ya adetime 9 gun kala kan testi yaptırdım 0.5 cıktı ama benim içimde hala bir umudum var sizce yanlış çıkma olasılığı var mı?
anlamdmHeycanli gencleri severim![]()
ya benim migrenim var başım çok ağrımıştı doktora gittimo yüzden kan testi aldırlar ve iğne yaptılar9 gün kala çok erken değilmi ama. Ben bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Bence daha sonra yine tekrarlayın.
dimi ya keşkeBenim 4 gün kala negatif 2 gün kala pozitif çıkmıştı kan tahlilinde keşke adete 9 10 gün varken öğrenebileceğimiz bir sistem geliştirseler : D
sağlık ocağında tekrar yaptırayım olmazssaAdete 1 hafta kala kanda 27 cikmsti benim. Belki 9 gun kala baktrsaydim deger baya dusuk cikardi. O yuzden bence adete 2 gun kala yeniden baktirin.
inşallah öyle birşey olmuştur9 gün kala çok erken. Zaten hamilelik oluşma aşamasındadır henüz tuttuysa bile. 2 hafta beklemek en iyisi. Beklenen adet günü alırsınız en doğru sonucu.
Arttı mı değeriniz acaba ?koinşallah öyle birşey olmuşturgüzel yorumlarnz için teşekkür ederim