Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesinde yasmin kullandım hep. O yüzden düzenliydiNormalde gecikir mi böyle baya gecikmiş adetiniz tekrardan test yaptınız mı gecikmeden sonra
Kanı 3 gün gecikmeden sonra verdimNormalde gecikir mi böyle baya gecikmiş adetiniz tekrardan test yaptınız mı gecikmeden sonra
Bu ay mi ilacı bıraktınızÖncesinde yasmin kullandım hep. O yüzden düzenliydi
Hayır 3 ay oldu. Geçtiğimiz 3 ay da beklediğim günde adet oldum.Bu ay mi ilacı bıraktınız
Kaset test alıp evde yapın varsa mutlaka çıkar zatenHayır 3 ay oldu. Geçtiğimiz 3 ay da beklediğim günde adet oldum.
Teşekkür ederimKaset test alıp evde yapın varsa mutlaka çıkar zaten
Merak ettim yaparsan buraya da atTeşekkür ederim
Tamam mutlaka atarımMerak ettim yaparsan buraya da at![]()
o bellı olmaz gec yumurtlama olduysa yanı bılınmez ne desem yanlıs olur. doktora kontrole gıdebılırsen o yumurtlama olup olmadıgını kıst var mı yok mu falan gorur. kan tahlılı de yapar:) stres yapmazsın hıc olmazsa:)Kızlar selam. Ben en son 15 nisanda regl oldum. Korumasız ilişki yaşıyoruz. Regl olmayınca 17 mayısta kan verdim. 1.20 çıktı. Ama hala regl olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı sizce. Değer yükseliyor olabilir mi
Çocuk istediğimiz için akışa bırakayım diyorum :) sürekli kan verip heves etmek de istemiyorum.o bellı olmaz gec yumurtlama olduysa yanı bılınmez ne desem yanlıs olur. doktora kontrole gıdebılırsen o yumurtlama olup olmadıgını kıst var mı yok mu falan gorur. kan tahlılı de yapar:) stres yapmazsın hıc olmazsa:)
Yaptınız mı testÇocuk istediğimiz için akışa bırakayım diyorum :) sürekli kan verip heves etmek de istemiyorum.
Yaptırdınız mı acaba sonuç nedirKızlar selam. Ben en son 15 nisanda regl oldum. Korumasız ilişki yaşıyoruz. Regl olmayınca 17 mayısta kan verdim. 1.20 çıktı. Ama hala regl olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı sizce. Değer yükseliyor olabilir mi