Gebeliğe Hazırlık Kan testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
30
İki idrar testi de pozitif , adetime iki gün var kan vermeye gidicem ultrasyonda baktıkların da kese gözükmez diyenler oldu daha adetin geçmedi bi 10 gün bekle diyenler .. O kadar bekleyemem tabi, alttan bakılır ultrasyonda gözükmezse diyen de oldu. Sizce ultrasyonda da kese belli olur mu ? Çok mu erken ?

Simdi gidin kan verin her iki gunde kan vermeye devam edin gebeligin saglikli ilerleyip ilerlemedigini bilemezsiniz .Kese de beta 1000 i gecince görünür Ama simdi git ki vitamin verir progestan verebilir rahmin güçlensin diye .Niye bekleyeceksin ki betani bilmeden .Ben 4 kez 2 gunde bir kan verdim sonra dr a gittim keseyi gorduk betadan betaya degisir ama acilde kan ver degerlerini takip et

Simdi gidin kan verin her iki gunde kan vermeye devam edin gebeligin saglikli ilerleyip ilerlemedigini bilemezsiniz .Kese de beta 1000 i gecince görünür Ama simdi git ki vitamin verir progestan verebilir rahmin güçlensin diye .Niye bekleyeceksin ki betani bilmeden .Ben 4 kez 2 gunde bir kan verdim sonra dr a gittim keseyi gorduk betadan betaya degisir ama acilde kan ver degerlerini takip et
Sabahın erken saatlerinde mi alınıyor kan özelde de ? Kaç gibi gitmeliyim

Back
X